O Nama – Boss Auto

O nama

Boss Auto – Opšte Informacije o Kompaniji iz Novog Sada

Kompanija Boss Auto osnovana je januara 2017 godine. Osnovana sa ciljem da se ljudima u Novom Sadu, ali i celoj Srbiji, omoguće najkvalitetniji proizvodi auto opreme, auto kozmetike i auto delova za njihove automobile.

Osnovna delatnost kompanije je maloprodaja auto opreme, auto kozmetike i auto delova. Prvi maloprodajni objekat Boss Auto koji je otvoren nalazi se u Novom Sadu u  ulici patrijarha Pavla  br. 69 (bivša Somborska br. 69).

Boss Auto Radnja na Dan Otvaranja
Boss Auto – Ulica Patrijarha Pavla br. 69

Spektar proizvoda I usluga koje nudimo su: auto oprema, ratkapne, patosnice, multimedija, gumeni program, auto kozmetika, obloge volana I sedišta, krovni koferi, tuning oprema, akumulatori I sl. Usluga online kupovine kao I razvijanje lojalnosti kupaca izdvajamo kao osnovni cilj poslovanja kompanije.

 

Boss Auto | Naša Misija

Osnovna misija poslovanja kompanije Boss Auto je da ispunimo svaku želju I zamisao kupaca I ne dozvolimo im da nezadovoljni napuste prodajni objekat. Tu smo za svaki vid saveta, usluge, kao i pruzanja adekvatnih informacija o auto kozmetici, auto opremi i auto delovima. Takodje, kao zadatak sebi smo zacrtali, da nasim kupcima priustimo najkavlitetniju robu, u vidu ratkapna, akumulatora, patosnica, multimedija, obloge volana, flomastera za ispravljanje sitnih ogrebotina, ne bi li stekli poverenje jedni u druge, i vi, nas kupac, se vratili opet kod nas.

Vizija i Budućnost

Nasa vizija je da online trgovinu u ovoj oblasti podignemo na viši nivo. Ne samo da pratimo trendove, nego da ih kreiramo. Unapređenje I proširenje maloprodajnih objekata, razvoj I pokretanje veleprodaje kao I cilj da se postane glavni distributer auto opreme. Isto tako jedan od osnovnih ciljeva nam je da priustimo nasim kupcima perfektnu uslugu, kako bi ste se vratili opet i preporucili nas i izasli iz naseg objekta sa osmehom na licu i zadovoljni. To je nesto sa čime smo zapoceli ovaj projekat I sa čime se svakodnevno vodimo.