Boss Auto | O nama

O nama

Kompanija Boss Auto osnovana je januara 2017 godine. Osnovana sa ciljem da se ljudima u Novom Sadu, ali i celoj Srbiji, omoguće najkvalitetniji proizvodi za njihove automobile.

Osnovna delatnost kompanije je maloprodaja auto opreme I auto kozmetike. Prvi maloprodajni objekat koji je otvoren nalazi se u Novom Sadu u  ulici Patrijarha Pavla  br. 69 (bivša Somborska br. 69).

Spektar proizvoda I usluga koje nudimo su: ratkapne, patosnice, multimedija, gumeni program, auto kozmetika, obloge volana I sedišta, krovni koferi, tuning oprema, akumulatori I sl. Usluga online kupovine kao I razvijanje lojalnosti kupaca izdvajamo kao osnovni cilj poslovanja kompanije.

Misija: Osnovna misija poslovanja nase kompanije je da ispunimo svaku želju I zamisao kupaca I ne dozvolimo im da nezadovoljni napuste prodajni objekat.

Vizija: Nasa vizija je da online trgovinu u ovoj oblasti podignemo na viši nivo, ne samo da pratimo trendove, nego da ih kreiramo. Unapređenje I proširenje maloprodajnih objekata, razvoj I pokretanje veleprodaje kao I cilj da se postane glavni distributer auto opreme Iz Azije je nesto sa čime smo zapoceli ovaj projekat I sa čime se svakodnevno vodimo.