Boss Auto Preporuka – Rikverc Kamere i Novi Boss Auto

Boss Auto 021 Preporuka će se ovoga puta dotaći određenih delova naše ponude multimedije. Rikverc kamere su samo mali deo te ponude. Naravno, ove vrste proizvoda predstravljaju nešto o čemu vlasnici najmodernijih automobila ne moraju da razmišljaju. Pošto živimo gde živimo, i većina vozača voze polovne automobile, koji ne spadaju u poslednju generaciju, većina tih automobila nema u svom arsenalu rikverc kamere ili navigacije.

Prema tome, odlučili smo se da prvi deo današnjeg teksta posvetimo našoj ponudi rikverc kamera, a u drugom delu teksta spremamo malo iznenađenje.

Da ne dužimo mnogo, predstavljamo Vam prvo rikverc kamere, koje možete veoma jednostavno da poručite putem ovog linka, a mi ćemo se postarati da stignu na Vašu adresu u roku od 24h.

Monitor | Auto – Kombi – 7″ LCD LC-728 – Rikverc Kamere

Još jedan u vidu noviteta u Boss Auto je Auto Monitor 7″ (inča) LCD, koji prikazuje sve šta naša, tj Vaša kamera na automobilu ili kombiju snimi. Da li se krećete unazad, pokušavate da parkirate, ili samo želite da vidite trenutno stanje oko Vašeg automobila, ovaj auto monitor LCD veličine 7″ (slike u galeriji ispod) će Vam to omogućiti.

Kao jedan od modernijih dodataka auto opremi, sve je češće korišćen, i ugrađivan, a Vi požurite i do Vašeg dođite već danas, poručivanjem preko našeg sajta, ili dolaskom do naše radnje koja se nalazi na Bulevaru Patrijarha Pavla 69 u Novom Sadu. Ispod se nalaze karakteristike ovog odličnog monitora u kombinaciji sa Vašom rikverc kamerom.

Karakteristike:

 • Veličina ekrana: 7″ inča
 • Način prikaza: 16: 9
 • Pikseli: 800 × 480 × RGB
 • 2 video ulaza
 • Automatski prekidač pri promeni
 • Način prikaza se može prebaciti daljinskim upravljačem
 • Radna temperatura: -20 c ~ + 75 c
 • Napajanje: DC 12V
 • Plavi ekran ako nema signala

Auto Monitor – Na Iskakanje | Kamera LED

U sklopu Boss Auto 021 radnje, od sada možete potražiti i ovaj auto monitor na iskakanje sa parking kamerom. U sklopu naše ponude parking senzora i rikverc kamere, kao i ostale auto opreme, ove odlične rikverc kamere sa monitorom su ono što je Vašoj auto opremi potrebno.

Parking LED kamera sa TFT-LCD ekranom  na iskakanje. Iskakanje ili otklapanje samog ekrana se vrši ručno, pomoću dugmeta. Kamera ima i LED diode za noćno snimanje, što Vam omogućava da uvek vidite kuda se krećete bilo da vozite ili parkirate u rikverc.

Slike ovog auto monitra se nalaze u galeriji ispod.

Auto Monitor 4.3″ LCD – Rikverc Kamere

Auto Monitor 4.3″ LCD, koji prikazuje sve šta naša, tj Vaša kamera na automobilu ili kombiju snimi. Nećemo Vam trošiti previše reči na njega. Ovaj dodatak Vašoj opremi je pravo rešenje ako imate problem sa parkiranjem, pogotovo u rikverc.

Rikverc kamere su pravo rešenje za svaki automobil koji nema ovu funkciju, na Vama je da odlučite da li želite i dalje da „čukate“ i grebete tuđe i Vaš automobil, ili ćete poručiti ovaj monitor koji će Vam omogućiti parkiranje iz snova.

Uverite su u odlične karakteristike ovog proizvoda ispod:

 • LCD Ekran
 • Veličina ekrana: 4.3 inča
 • Način prikaza: 16:9
 • Pikseli: 480 × 272 × RGB
 • Video ulaz: 2 (AV2 je prvi)
 • Automatski prekidač pri promeni
 • Radna temperatura: -20 ℃ ~ + 75 ℃
 • Napajanje: DC 12-24V
 • Automatsko gašenje kada nema signala
 • Sistem: PAL / NTSC

E sada iznenađenje koje smo gore spomenuli!

Nova Boss Auto Radnja

I ako ste se navikli da nas posećujete na Bulevaru Patrijarha Pavla 69 u Novom Sadu, osetili smo da to nije to. Ko smo mi da Vam omogućimo posetu Boss Auto radnji na samoj jednoj lokaciji?

Odlučili smo da otvorimo još jednu radnju. Naravno, ništa to ne bi bilo moguće da nije bilo odlične saradnje sa Vama, našim vernim kupcima.

Zbog toga Vam VELIKO HVALA!

Boss auto 021, PREDRAG KRIČKOVIĆ I MARKO SEKULIĆ,

I ako je nova radnja još u pripremi, želimo da Vam kažemo da ćete u toj radnji moći da pronađete sve moguće proizvode kao i u našoj originalnoj radnji koja će, naravno, nastaviti sa radom.

Nova radnja će se nalaziti u ulici Rade Kondića 189 u Futogu.

Bilo kakav vid auto opreme, auto delova, auto kozmetike, patosnica, ili ratkapni, sve ćete moći da pronađete i u Boss Auto 021 radnji broj 2. Ako Vam je bliže da nas posetite u Futogu, dobrodošli ste od 8. Marta, na dan žena, jer smo za taj dan zakazali otvaranje.

Kupite Vašoj lepšoj polovini poklon za njen automobil za 8. Mart u Boss Auto 021 novoj radnji u Futogu. Ostvarite ogromne popuste koji će trajati tih prvih par dana otvaranja!

BOSS AUTO 021, MARKO SEKULIĆ i predrag kričković

Bilo kakav vid auto opreme da Vam je potreban, kao i do sada, Boss Auto 021 radnja će se postarati da Vam omogući kupovinu istih. LED sijalice, xenon sijalice, krovni koferi i nosači, akumaltori, motorna ulja, razne vrste sprejeva i mirisa, sve to i još mnogo toga ćete moći da pronađete u sklopu nove Boss Auto 021 radnje u Futogu, Radeta Kondića 189.

U slikama ispod smo Vam dočarali samo mali delić trenutnog stanja, u petak Vam predstavljamo u novom tekstu detaljno nov lokal, sa pregršt slika i informacija.

Do petka, Vaš Boss Auto 021.

Boss Auto ne bih postojao bez Vas i predstavljaće nam zadovoljstvo da čujemo i Vaše mišljenje. Možete da ga podelite sa nama ostavljajući komentar u delu ispod teksta, ili činjenjem istog na našoj objavi na Facebook strani ili Instagram profilu.

2 Comments

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Main Menu