Boss Auto Preporuka #17 – Porucite Online i Ostvarite Bonuse za Lojalnost

Program Lojalnosti Kupaca – Boss Auto 021 – Auto Oprema i Auto Kozmetika

Kompanija Boss Auto 021 misli na svoje kupce i omogucava Vam da kupujete online i ustedite sebi  vreme i novac. Online kupovinom sticete mogucnost  i pravo da uz pomoc LOJALNOST programa sakupljate nagradne bodove i ustedite novac. Svaka online kupovina sa sobom donosi odredjeni broj bodova u zavisnosti od visine iznosa kupovine. Nakon kupovine ostvarene bodove mozete da iskoristete za umanjenje bilo koje naredne kupovine, a isto tako ih mozete  sakupljati dok ne sakupite dovoljan broj bodova da i sami mozete samo na osnovu njih da izvrsite kupovinu.

Ono sto je bitno da biste iskoristili PROGRAM LOJALNOSTI je da pre kupovine napravite NALOG.

1 bod = 1 dinar.

U svakom momentu, nakon registracije na nasem sajtu, mozete na svom profilu da pogledate koliko ste sakupili online bodova I da ih iskoristite kada Vi to pozelite.

NAPOMENA: Sakupljeni bodovi vaze samo za ONLINE kupovine.

Primer (cifre I artikli su izmisljeni da bismo Vam pojasnili):

Kupovinom akumulatora I patosnica cija je ukupna vrednost (10 000) dinara, ostvarujete 500 nagradnih bodova. Nakon obavljene kupovine, na Vasem profilu, u Vasoj LOYALTY (LOJALNOST) kasi stoji 500 bodova, odnosno 500 dinara. Ove bodove mozete da iskoristite prilikom sledece kupovine (npr. CD plejera) od 6000 dinara I da datu cenu umanjite za 500 dinara (koliko imate sakupljenih online bodova). Ukoliko ne zelite da umanjite iznos, bodove mozete da skupljate danima, mesecima, dok ne sakupite zeljeni broj (npr. 6000 bodova) I steknete mogucnost da kupite taj isti CD plejer samo od sakupljenih online bodova (za dzabe).

NAPOMENA: Sakupljeni bodovi vaze sve dok kupujete online, tj porucujete proizvode preko sajta bossauto.rs I uredno plaćate porucenu robu.

Boss Auto 021 – Auto Oprema i Auto Kozmetika – YouTube Kanal – Program Lojalnost

Boss Auto 021 | Radnja
Boss Auto 021 Novi Sad

Boss Auto 021 je oduvek mislio na nase verne kupce, i prema tome smo odlucili da Vam blize predstavimo nas program Lojalnosti. Kao sto ste mogli da procitate u gornjem delu teksta, veoma jednostavno mozete da ostvarite velike popuste za sve Vase proizvode koje porucite putem naseg online kupovnog sajta. Isto tako odlucili smo da konstantno prosirujemo nas asortiman, kao i da podignemo nasu ponudu i predstavljanje proizvoda na novi nivo. Mozete nas pronaci i na YouTube-u. Na nasem Boss Auto kanalu, mozete ga posetiti putem ovog linka, moci cete da pronadjete pregrst kvalitetnih video materijala, pomocu kojeg cemo Vam na nedeljnom nivou predstavljati proizvode i njihovu funkciju, kao i prikazivati nove proizvode koje mozete potraziti kod nas.

U Boss Auto 021 ponudi proizvoda nacicete pregrst kvalitetne auto opreme i auto kozmetike. Isto tako, mozete pronaci i ratkapne, o kojima smo vec pisali detaljnije. Potrazite Vase nove unirverzalne ili tipske patosnice. I na sve te proizvode ostvarite nas lojalnost bonus i jeftinije prodjite prilikom porucivanja proizvoda.  O njima detaljnije mozete da saznate na ovom linku. Da Vam ne bismo detaljisali, pozivamo Vas da pregledate sve nase proizvode na nasem online kupovnom sajtu ili na nasem novom YouTube kanalu. Porucite sve sto je potrebno Vasem automobilu preko naseg online kupovnog sajta putem sledeceg linka, jer dosta novih proizvoda, kao i starih su na akcijama i popustima. Iskoristite to, i nabavite vec danas sve sto Vam je potrebno.

Zakljucak

Prema tome pravac Boss Auto 021 website, i ne razmisljajte previse, nadjite sta Vam je potrebno, kupite, i docekajte na kucnoj adresi. Kao sto smo vec spomenuli, kada kazemo da imamo sve za Vas automobil, to i mislimo.

Boss Auto ne bih postojao bez Vas i predstavljace nam zadovoljstvo da cujemo i Vase misljenje. Mozete da podelite sa nama ostavljajuci komentar u delu ispod teksta, ili cinjenjem istog na nasoj objavi na Facebook strani ili Instagram profilu. Vidimo se sledeceg petka, na istom mestu, Vas Boss Auto Blog Team.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Main Menu