Boss Auto Preporuka #11 – Patosnice

Boss Auto 021 – Radnja Auto Opreme i Auto Kozmetike

Boss Auto Preporuka – Patosnice, ce u ovom tekstu, da Vas obavesti o nasim proizvodima koji su pridodati i koji se vec nalaze nasoj online ponudi i od sada ih mozete pronaci na nasem online kupovnom sajtu. U pitanju su razne vrste patosnica, od tipskih, univerzalnih kao i polutipskih. Predstavicemo Vam pet razlicitih patosnica za Vase automobile. Isto tako, neki od njih su i na akcijama, tako da posetite nasu stranicu na kojoj su proizvodi na akciji i porucite sve sto Vam je potrebno vec danas.

1. Univerzalne Gumene Patosnice | Gledring

U sklopu neverovatne kvalitetne i pristupacne ponude auto opreme, auto kozmetike i ostalih proizvoda za Vas automobil, predstavljamo Vam gumene patosnice koje proizvodi Slovenacka firma Gledring. Vrhunskog kvaliteta, proizvedene od cvrste i otporne gume, bez neprijatnog mirisa. Patosnice su jednostavne za postaviti, ne prljaju obucu i univerzalne su za sve vidove enterijera automobila. Pozurite i porucite Vase nove patosnice putem naseg Boss Auto 021 online kupovnog sajta i sacekajte ih na Vasoj adresi. Stici će u roku od 24h, ili posetite nasu radnju koja se nalazi na Bulevaru Patrijarha Pavla 69, Novi Sad.

2. Gumene Patosnice | Tipske

Kao obavezan asortiman u nasoj ogromnoj ponudi patosnica za Vase automobile nalaze se i tipske patosnice. Gumene patosnice za automobile kao sto su Skoda Octavia II,  Ford Mondeo, Peugeot 307, Skoda Fabia, Opel Astra i Corsa, Opel Insignia, Fiat Punto. Naravno, to su samo neki od navedenih marki i modela automobila, Boss Auto ima pogodne i efikasne patosnice za sve vrste automobila i njihovu godinu proizvodnje. Patosnica visokog kvaliteta, pri proizvodnji koriscenje samo najbolje gume i metode. Proizvodi je Slovenacka firma Gledring bez neprijatnog mirisa. Stoperi za fiksiranje patosnica su ukljuceni i vi ih mozete poruciti veoma jednostavno, putem sledeceg linka.

3. Tepih Patosnice | Tipske

Patosnice tepih tipske su izradjene od polipropilena i poliestera i imaju neklizajucu podlogu. Tepih patosnice su precizno dizajnirane prema obliku vozila i tepih patosnice su takodje lake za odrzavanje. Vrhunske proizvodnje, super lako se montiraju, bez neprijatnih mirisa, i dolaze za sve vrste automobila.

Kao sto ste navikli na Vas Boss Auto, kod nas mozete pronaci samo najkvalitetniju auto opremu i auto kozmetiku. Boss Auto i nasa kvalitetna ponudi razlicithih vrsta patosnica po pristupacnoj ceni za sve modele automobila je tu uvek za Vas. Potrazite nas i Vase nove patosnice na Bulevaru Patrijarha Pavla 69, Novi Sad.

4. Patosnica Gepeka – UNI MAXI

Univerzalna gumena patosnica prtljaznog prostora Uni Maxi. Gumena patosnica za gepek Uni Maxi sive boje, dimenzija 1400 x 1080 mm. Gumene patosnice za gepek mogu da se modifikuju po krojnim linijama. Odlicnog kvaliteta, ova gumena patosnica za gepek je proizvedena uz najmodernije metode. Bez neprijatnog mirisa, i lako se odrzava.

Mozete ih pronaci i poruciti na nasem sajtu ili u nasoj radnji. Boss Auto oprema, auto kozmetika, ratkapne, akumulatori, multimedija, krovni koferi, led svetla i sve ostalo za Vase automobile.

5. Gumene Patosnice | VARIO

Odlicne patosnice koje Vam predstavljamo danasu su gumene, dolaze u setu od dve (prednje univerzalne gumene patosnice), sa mogucnoscu modifikovanja po krojnoj liniji. Pri proizvodnji, koriscene su samo najkvalitetnije gume i metode. Bez neprijatnog mirisa, od proizvodjaca patosnica Zubri, predstavljamo Vam model pod nazivom gumene Vario.

Ovaj set mozete pronaci u nasoj ponudi gumenih patosnica u nasoj radnji koja se nalazi na Bulevaru Patrijarha Pavla 69 u Novom Sadu, ili pak jos lakse. Narucite ih putem nase online kupovne stranice, i sacekajte ih na Vasoj adresi, stizu u roku od 24h!

Za sve vrste auto opreme, auto kozmetike, ratkapni, patosnica, akumulatora, multimedije, led svetala, i svega propratnog za Vasa prevozna sredstva. Vas Boss Auto.

Zakljucak – Akcije I Popusti

Boss Auto je odlucio da prosiri svoj asortiman proizvoda na nasem online kupovnom sajtu, kao i da predstavi nove proizvode koje mozete potraziti kod nas. Kako je vanredno stanje proslo i leto se priblizava, pravo je vreme da stare patosnice zamenite novim i kvalitetnijim, a veoma povoljnim, u Boss Auto radnji auto opreme i auto kozmetike. Porucite sve sto je potrebno Vasem automobilu preko naseg online kupovnog sajta putem sledeceg linka, jer dosta novih proizvoda, kao i starih su na akcijama i popustima. Iskoristite to, i nabavite vec danas sve sto Vam je potrebno.

Prema tome pravac Boss Auto 021 website, i ne razmisljajte previse, nadjite sta Vam je potrebno, kupite, i docekajte na kucnoj adresi. Kao sto smo vec spomenuli, kada kazemo da imamo sve za Vase automobile, to i mislimo.

Boss Auto ne bih postojao bez Vas i predstavljace nam zadovoljstvo da cujemo i Vase misljenje. Mozete da podelite sa nama ostavljajuci komentar u delu ispod teksta, ili cinjenjem istog na nasoj objavi na Facebook strani ili Instagram profilu. Vidimo se sledeceg petka, na istom mestu, Vas Boss Auto Blog Team.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Main Menu