Par Saveta Za Vaš Auto u Hladnim Danima

Kako Da Rešite Problem Zaleđenih Vrata, Brava i Prozora?

U vreme temperaturnih minusa, hladnog vremena, mraza, leda i snega, saveti za Vaš automobil kako da odledite potencijalno zaleđena vrata, brave ili prozore na automobilu su i te kako bitni. Isto tako, postoje i određeni postupci koje možete da preuzmete pre no što započnu hladni dani, kako bi ste preventivno pokušali da sprečite potencijalno zaleđivanje Vaših delova automobila. Više o toj temi možete da pročitate na Boss Auto Blog stranici, ili da pronađete taj tekst ovde.

Naravno da je uvek bolje sprečiti mogućnost da Vam led na automobilu oteža odlazak na posao, ili neko drugo odredište. Prema tome, hajde da krenemo sa savetima za sprečavanje ove pojave.

Led Na Vratima, Bravi i Prozorima

Najrasprostranjeniji metod zaštite Vaše gume oko vrata i gepeka jeste da ga namažete glicerinom. On svojim svojstvima će onemogućiti da se led uhvati i samim tim ćete moći bez problema da otvorite Vaša vrate prilikom minus temperature i pojave leda.

Hajde da pređemo na ono što se često najčešće ošteti prilikom čišćenja snega ili leda sa Vašeg automobila. U žurbi, kako bi se što pre krenulo na put, naše automobile i stakla očistimo od snega brzinski, uglavnom metlom ili metlicom, ali veoma često ne obratimo pažnju na led ispod snega. Naravno, veliki broj ljudi, uđe u kola i uključi brisače da otkloni ako je ostalo još malo snega na staklu i naprave sami sebi problem. Brisač krene preko leda i oštetite se, ili i on sam bude zaleđen. Kako ne biste morali da brinete o zaleđivanju Vaših brisača, možete preko njih navući stare čarape ili neki vid najlona ili pak plastične vreće. Isti princip možete primeniti i na Vaše retrovizore ako ih ručno ili automatski Vaš automobil sklopi.

Ukoliko dođe do zaleđivanja delova Vašeg automobila postepeno se posvetite otklanjanju tog problema. Nikako ne otvarajte zaleđena vrata na silu. Odlično rešenje je da ih prelijete polako, mlakom vodom, ali nikako vrelom. Isto tako, ako imate u blizini utičnicu na Vašoj kući i pristup struji, koristiti fen za kosu uopšte nije loša opcija. Isto tako možete napraviti mešavinu alkohola i vode. Polijte je po zaleđenim mestima. Ta mešavina će podstaći otapanje leda na bravi, ivicama vrata i staklima, i omogućiti Vam da nastavite Vašim putem.

Boss Auto Zimska Oprema – Par Saveta za Proizvode za Vaš Auto

Boss Auto 021 je radnja koja se izdvojila kao lider u sferi auto opreme i auto kozmetike. Isto tako, jedna od specijalnosti naše radnje jeste i zimska oprema. Pregrš kvalitetnih proizvoda iz ove kategoriej auto opreme možete pogledati ovde. Mi ćemo Vam predstaviti par proizvoda i napisati malo o njima, kako bi ste znali zbog čega smatramo da su u zimskim danima oni neophodni. Smatrajte to kao par saveta za Vaš auto u zimskom periodu.

Odmrzivač sprej za uklanjanje leda sa vetrobrana i ostalih stakala na Vašem automobilu. U sklopu zimske opreme Boss Auta, možete ga pronaći putem našeg sajta ili posetom naše radnje. Odlično rešenje za Vaše zimske probleme. Zauzima izrazito malo prostora u Vašem automobilu i neizostavan je deo svake zimske opreme automobila. Potražite ga putem ovog linka.

K2 Alaska Max je super efikasan odmrzivač stakla. Bezbedan za gumu i boju. Efikasan do -70°C. Za samo nekoliko trenutaka nakon nanošenja otapa mraz i led sa površine stakla, ostavljajući je glatkom i bez ogrebotina. K2 Alaska Max sadrži nano čestice koje olakšavaju uklanjanje leda i mraza sa stakala sledeći put. Saznajte više informacija o ovom proizvodu ovde.

Proizvod antimaglin, od proizvođača Prevent, služi da odmagli Vaša stakla zarad bezbednijeg putovanja. Koristan u svim situacijama u kojem se pojavi magla na Vašim staklima. Pravo rešenje kada se na Vašim staklima pojavi zamagljenje usled temperaturnih minusa. Možete pronaći ovaj proizvod ovde.

Boss Auto 021 – Auto Oprema i Auto Kozmetika

Zimski period još uvek traje. Tokom noći temperatura završi u velikom minusu. Kako bi ste mirne glave krenuli na posao ili na bilo koji drugi put ujutru, poslušajte ovih par saveta za Vaš auto, ili sprečite pojavljivanje problema, opremanjem Vaše zimske opreme sa gore navedenim proizvodima ili nekim drugim, koje možete da pronađete ovde. Poručite putem Boss Auto 021 novog online kupovnog sajta šta Vam je potrebno i dočekajte na kućnoj adresi. Kao što smo već spomenuli, kada kažemo da imamo sve za Vaš automobil, to i mislimo. Ako želite uživo da se uverite u našu priču, posetite nas na Bulevaru Patrijarha Pavla 69 u Novom Sadu, čekamo Vas.

Boss Auto ne bih postojao bez Vas i predstavljaće nam zadovoljstvo da čujemo i Vaše mišljenje. Možete da podelite sa nama ostavljajući komentar u delu ispod teksta, ili činjenjem istog na našoj objavi na Facebook strani ili Instagram profilu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

seventeen + 1 =

Main Menu