Boss Auto Preporuka – Kozmetika – Nega Automobila u 2021.

Boss Auto 021 – Auto Kozmetika

Kako ste se sada već navikli na novi i lepši Boss Auto 021 online kupovni sajt, odlučili smo se da nastavimo sa temom čišćenja, doterivanja i ulepšavanja. Kozmetika automobila predstavlja nešto to je krucijalno za svaki automobil. Prema tome smo u ovoj preporuci odlučili da Vam pišemo više o samoj auto kozmetici za negu automobila. Koliko je redovno održavanje spoljšnosti i unutrašnjosti automobila bitno. Kako da se postigne najbolji efekat, zbog čega i koji je način da se to ostvari. Isto tako, predstavićemo Vam i proizvode koje mi koristimo kako bi smo postigli najveći i najbolji efekat u održavanju naših automobila. Više o samim proizvodima iz sfere auto opreme i auto kozmetike, kao i montaže, postavljanja i razne informacije o proizvodima, možete da pogledate na našem YouTube kanalu, kao što je ovaj zanimljiv video o H7 LED Sijalici.

Zaštita – Nega – Održavanje Automobila

Postoje različite vrste zaštite i nege Vašeg automobila i drugog prevoznog sredstva. Pre svega osećaj vožnje u čistom, opranom i mirišljavom automobilu, morate priznati, je mnogo veće nego dok se vozite u prljavom automobilu. Naravno, usled različitih vremenskih prilika, godišnjih doba i svega što prati to, kao što su kiša ili sneg, Vaš automobil ne može uvek da bude čist “kao iz salona automobila”, ali to ne znači da ne trebate redovno da ga čistite. Nega našeg ljubimca na četiri točka nije više stvar luksuza, jer je automobil postao potreba savremenog čoveka, a njegovo higijensko održavanje takođe predstavlja jedan od načina da mu malo produžimo život, kako bi nas bolje i duže služio. Jedan od primarnih vidova održavanja i nege automobila predstavlja dubinsko pranje. Šta ustvari znači dubinsko pranje automobila?

Dubinsko Pranje Unutrašnjosti Automobila

Dubinsko pranje (čišćenje) podrazumeva temeljno pranje automobila od prljavštine. To pranje omogućava da se otklone neprijatni mirisi, ali isto tako obuhvata i pranje unutrašnjosti automobila, kao i negu plastike i lima posebnim, hemijskim sredstvima za održavanje automobila. Sama unutrašnjost automobila je jedan veoma kompleksan deo Vašeg automobila koji se i više nego lako isprlja. Bilo da prljavštinu, blato, ili nešto treće unesu vozač i suvozači, ili pak se skupi prašina, Vaša unutrašnjost je ono u čemu Vi, kao vozač provodite najviše vremena i prema tome čistoća ovog dela automobila je od krucijalnog značaja.

Prvo i osnovno prilikom pranja unutrašnjosti automobila jeste da se ona mora usisati. Potom, pristupa se temeljnom pranju svoda, sedišta, tapacirunga, naslona za ruku (ako Vaš automobil poseduje naslon), svih plastičnih delova enterijera, podnih obloga i patosnica, kao i obloga u gepeku. Održavanje svoda, tj njegovo pranje i pristup tom pranju je u znatnoj meri manje agresivan nego kod ostatka dubinskog pranja. Preporučljivo je da se obavi ručno i sa manje agresivnim hemijskim sredstvima za pranje, kako bi se sprečilo potencijalno odlepljivanje tekstila.

Čistoća Vašeg ljubimca je bitna isto koliko i higijena Vaše odeće ili Vas samih. Veoma je moguće da suvozači ili Vi sami često ispraljate automobil i njegovu unutrašnjost, a da toga niste ni svesni. BIlo da je u pitanju neka jača fleka, ili samo mrvice od hrane, čokolade, ili pak blato, sve to uništava unutrašnjost automobila. Posle dubinskog pranja, svaka fleka ili neprijatan miris biće trajno uklonjeni.

Kozmetika za Negu Automobila

Kozmetika za negu automobila koja se koristi prilikom dubinskog pranja može da bude različita. Pošto je ovo ipak tekst iz Boss Auto Preporuke, na koju ste navikli, predstavićemo Vam i određene proizvode iz sfere auto kozmetike za negu automobila. Mnoga sredstva koja koriste profesionalci možete da pronađete i putem Boss Auto 021 radnje auto opreme i auto kozmetike. Pa hajde da krenemo.

1. Set za Reparaciju Kože u Automobilu

Set za reparaciju kože u automobilu je idealno rešenje za Vaše probleme. Da li ste oštetili kožna sedišta? Bez obzira na to dali je koža probušena, isečena ili pocepana, sa setom za popravak kože možete jednostavno trajno da zakrpite manja oštećenja i izbegnete skupe popravke ili zamenu. Šta je najzanimljivije kod ovog proizvoda? Pa to da nije striktno vezan za Vaš automobil. Možete ovaj odličan set za reparaciju kože da koristite i za Vaše kožne jakne, pantalone ili nešto drugo. Možete više da saznate o ovom proizvodu, kao i njegovu cenu putem ovog linka.

2. Sredstvo za Uklanjanje Ogrebotina

I ako je veći fokus prvog dela ovog teksta bio na održavanju unutrašnjosti našeg automobila, samo nega, protekcija naših ljubimaca ne bi bila kompletna da ne posedujemo sredstvo za uklanjanje ogrebotina sa automobila. Ovo odlično Arexons Scratch Remover, sredstvo za uklanjanje ogrebotina uklanja površinske ogrebotine i čini dublje ogrebotine manje vidljivim na svim ofarbanim površinama automobila bez grebanja karoserije. Idealno sredstvo za uklanjanje ostataka boje. Sadrži polirajuće agense koji uklanjaju originalni sjaj boje. Kratko objašnjenje kako se pravilno koristi i više informacija možete da saznate ovde.

3. Čistač Tekstila i Unutrašnjosti Automobila

Čistač tekstila i unutrašnjosti automobila je neizostavni deo svake opreme za dubinsko pranje Vaših ljubimaca. Ovo odlično sredstvo dolazi u pakovanju od 650 ml Bugarske firme MOJE AUTO, koja je lider u inovacijama u oblasti auto kozmetike. Ovaj čistač tekstila i unutrašnjosti automobila, služi za sve unutrašnje tkanine, sedišta, tapacirunge i slično, a pritom dubinski čisti i daje lep i osvežavajući miris.

4. Kokpit Sprej

Kokpit sprej za čišćenje I održavanje instruiment table I ostalih plastičnih delova unutar automobila. Ima prijatan miris I daje dugotrajni svilenkasti sjaj. Sprečava lepljenje prljavštine, antistatik je I bez silikona. Odlično rešenje, brzo i jednostavno, koje omogućava da posle skidanja prašine i prljavštine sa Vašeg kokpita udahnete osveženje na njega. Da Vam ne bismo pričali detalje upotrebe i ostale odlične funkcionalnosti ovog kokpit spreja, više saznajte ovde.

5. Protektor za Kožu – Mleko

Protektor za kožu ima malo striktnije metode korišćenja. Ovaj odličan protektor od proizvođača MOTIP je jedno od sredstava koje Vam možda ne bih odma palo na pamet, ali verujte nam, “radi posao” i to ozbiljan. Sam protektor za kožu se primenjuje na sledeći način. Površina mora biti čista I suva. Naneti vlažnom krpom I ostaviti da deluje. Polirati do visokog sjaja suvom čistom krpom. Lak za upotrebu, proizvod za održavanje, čišćenje I zaštitu presvlake od kože. Smanjuje lepljenje prljavštine I štiti kožu. Ne sadrži solvente I na bazi silikona je. Pogledajte ovde detaljnije ovaj proizvod.

Boss Auto 021 – Auto Oprema i Auto Kozmetika

Mogli bi smo u nedogled da Vam pišemo zbog čega je održavanje Vašeg automobila bitno. Isto tako, mogli bi smo da Vam predstavljamo sve moguće proizvode koje sa nalaze na našem online kupovnom sajtu. Nećemo to da radimo. Nema potrebe. Svesni smo da i te kako vlasnici automobila vole da vode računa o svojim ljubimcima. Ovim tekstom smo želeli da Vam doneke bliže predstavimo šta je to dubinsko pranje unutrašnjosti automobila i zbog čega je ono bitno. Isto tako, nećemo da Vas lažemo. Hteli smo da Vam prikažemo da sve to možete i sami da radite, jer proizvode koje smo spomenuli u ovom tekstu, a koje koriste profesionalci, možete da nabavite putem Boss Auto 021 radnje specijalizovane za auto opremu i auto kozmetiku i samim tim sami, bez većih troškova, održavate svoje automobile.

Prema tome pravac Boss Auto 021 novi, redizajnirani, moderni. online kupovni sajt i ne razmišljajte previše. Kozmetika automobila je i te kako bitna. Pronađite šta Vam je potrebno, kupite, i dočekajte na kućnoj adresi. Kao što smo već spomenuli, kada kažemo da imamo sve za Vaš automobil, to i mislimo. Ako želite uživo da se uverite u našu priču, posetite nas na Bulevaru Patrijarha Pavla 69 u Novom Sadu, čekamo Vas.

Boss Auto ne bih postojao bez Vas i predstavljaće nam zadovoljstvo da čujemo i Vaše mišljenje. Možete da podelite sa nama ostavljajući komentar u delu ispod teksta, ili činjenjem istog na našoj objavi na Facebook strani ili Instagram profilu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Main Menu