Boss Auto 021 – Nova Radnja, Ista Misija

20.02.2017. smo započeli našu avanturu. Boss Auto 021 radnja je osnovana. Želeli smo da unesemo nemir i poremetimo tadašnju letargiju na tržištu auto opreme i auto kozmetike u Novom Sadu.

Sve je nekako bilo statično. Evo, iskreno Vam kažem, nije bilo nikakve ozbiljnije konkurencije. Sve je stagniralo, a vrlo dobro znamo da stagnacija znači nazadovanje. Ili idete napred, ili Vas nema, jednostavno je.

Prema tome dolazimo na ideju da otvorimo, za početak, malu radnju, koja će omogućiti svim ljubiteljima automobila da pronađu ono šta im je potrebno. Kao i svaki novi biznis, koji kreće od nule, nije tu bilo previše prostora za ogroman asortiman ili prevelika ulaganja. Napravili smo računicu, opremili lokal auto opremom i auto kozmetikom adekvatno našem budžetu i počeli smo.

Kao što možete da vidite na slikama iznad, to je ta naša, „stara“ radnja, na koju ste svi već navikli. Kako su godine prolazile, tako smo se mi trudili da povećavamo naš asortiman kvalitetnih proizvoda iz sfere auto opreme i auto kozmetike.

Proširili smo ponudu kvalitetnih patosnica i dodali nove, od poznatih proizvođača, kao što su Gledring patosnice i tu nismo stali. Asortiman akumulatora je podignut na viši nivo dodavajući brendove akumulatora za automobile i ostala prevozna sredstva kao što su: Exide, Rombat, Landport i Power Max.

Naravno da tu nismo stali.

Proizvodi koji spadaju pod OGROMNU kategoriju auto kozmetike smo doveli do savršenstva. Toliko kvalitetnih sprejeva, mirisa, odmrzivača i sličnih proizvoda od proizvođača kao što su Moje Auto, Motip ili Areon. Sve to sada možete da pronađete u Boss Auto radnji na Bulevaru Patrijarha Pavla 69.

Xenon sijalice, LED Sijalice, krovne kofere, krovne nosače, razne kvalitetne multimedije, ogroman asortiman zimske opreme i još mnogo toga, verujte mi, ni sam ne znam napamet da Vam kažem.

Boss Auto je godinama ulagao u sebe. To je i najbitnije.

Ne zadovoljavamo se malim stvarima. Ne težimo proseku. Želimo vrh.

Boss Auto 021 Tim

Boss Auto 021 Na Još Jednoj Lokaciji

Zbog toga smo se odlučili, evo kad već imamo pune 4 godine iskustva iza sebe i veliki broj lepih susreta sa našim vernim kupcima, da otvorimo još jednu radnju. Da Vam omogućimo da pronađete Boss Auto 021 radnju na dve lokacije. Našu primarnu, „staru“, koja se nalazi na Bulevaru Patrijarha Pavla 69 u Novom Sadu ne diramo, ne brinite se.

Sve što ste navikli od nas, profesionalizam, dostupnost, maksimalnu posvećenost našim kupcima, sve to ostaje. Samo ćemo da multipliramo.

Od 15.03.2021. Boss Auto 021 novu radnju moćićete da pronađete i u Futogu, u ulici Rade Kondića 189!

U našoj novoj radnji radovi se privode kraju. I ako smo planirali malo ranije da Vam predstavimo i otvorimo objekat, usled tehničkih problema, morali smo otvaranje da pomerimo za 15.03.2021. godine.

Dobrodošli ste svi. Očekuju Vas popusti na razne proizvode iz auto opreme i auto kozmetike. Pronađite sve što Vam je potrebno za Vaš automobil ili drugi vid prevoznog sredstva od sada na dva mesta, u Novom Sadu i u Futogu!

Kao što smo gore rekli, ne želimo prosek, ne nudimo prosek. Samo najkvalitetnije i samo najbolje. To je sve što smo oduvek želeli za nas same. To želimo i za Vas.

Da u danima posle tog sudbonosnog 20.02.2017. svi Vi, naši verni kupci i pre svega prijatelji, niste ušli u Boss Auto 021 radnju, ne bi protekle četiri i kusur godine bile ovako lepe i pre svega, novi Boss Auto u ulici Rade Kondića 189 u Futogu ne bi bio moguć.

I sada, u ime čitavog Boss Auto tima, želim da Vam kažem svima HVALA za sve što ste nam omogućili i vidimo se u na starom, ali i na novom mestu.

Boss Auto – Sve na DVA Mesta za Vaš Automobil – Auto Oprema i Auto Kozmetika

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Main Menu