Boss Auto Preporuka – Auto Oprema i Alati

Boss Auto 021 – Auto Oprema i Alati

Ovoga puta, Boss Auto Preporuka će se dotaći auto opreme. Pre svega alati i auto oprema koju ćemo spomenuti, predstavljaju ono što je svakoj radnji, servisu, radionici ili ličnoj upotrebi potrebno. Dotaći ćemo se i novih proizvoda koji su pridodati našoj ponudi proizvoda iz ove kategorije.

I ako ste se već navikli na Boss Auto radnju i našu ogromnu i kvalitetnu ponudu auto opreme, slušali smo Vaše želje i savete kako da proširimo asortiman i poslušali smo Vas! Da ne dužimo, u nastavku teksta ćete videti koji su to novi proizvodi u našem asortimanu.

Ovog puta ćemo tekst svesti na minimum, a putem slika ćemo Vam prikazati naše nove proizvode!

Više o samim proizvodima iz sfere auto opreme i auto kozmetike, kao i montaže, postavljanja i razne informacije o proizvodima, možete da pogledate na našem YouTube kanalu, kao što je ovaj zanimljiv video o H7 LED Sijalici.

Auto Oprema – Kutija za Alat

Kutija za alat je pridodata Boss Auto 021 ponudi alata i opreme za Vas, naše verne kupce. Naravno, odlučili smo se da Vam predstavimo ovu kutiju za alat iz razloga jer je napunjena do vrha. Kutija sadrzi četiri (4) pregrade napunjene sa alatom.

Poslednje dve pregrade su prazne da mozete odloziti sopstveni alat ili opremu. Set sadrzi točkiće radi lakšeg manevrisanja. Sve pregrade su pune alata i ceo asortiman alata je nov i pogodan za Vas i Vaš servis ili radnju. Možete je potražiti putem našeg online kupovnog sajta ili nas možete potražiti na Bulevaru Patrijarha Pavla 69, Novi Sad.

Kao što vidite na slikama iznad, ova odlična i prostrana kutija za alat dolazi skroz puna. U sklopu te kutije za alat dobijate pregrš kvalitetnog alata koji će Vam trajati i služiti u Vašem servisu, radnji, ili za kućnu upotrebu. Alat poslednje generacije, napravljen od najkvalitetnijih materijala, kako bi duže trajao, bio otporan na habanje i čestu upotrebu.

Ova kutija sa alatom je pravo rešenje za svakog ozbiljnog majstora!

Set Alata za Ispravljanje Udubljenja – Auto Oprema i Alati

U Boss Auto radnji možete da pronađete sve što je jednom servisu, mehaničarkoj radnji ili ličnom alatu potrebno. U sklopu naše ponude alata i opreme, možete od danas na našem online kupovnom sajtu da pronađete i ovaj odličan set alata koji služe za ispravljanje udubljenja na kolima.

Odličan dodatak svakoj radionici ili servisu. Ovaj set alata služi za ispravljaanje udubljena na kolima. Veoma je pristupačan. Pregledajte ga putem ovog linka, i veoma jednostavno ga možete poručiti putem Boss Auto 021 online kupovnog sajta.

Potrudićemo se da Vam stigne na Vašu adresu u roku od 24h. Kao što znate, u Boss Auto 021 radnji auto opreme i auto kozmetike, možete da pronađete sve što Vam je potrebno za Vaše servise, radionice, automobile i ostala prevozna sredstva.

Ove alate za ispravljanje udubljenja koriste profesionalni majstori i radionice. Uz pomoć njih ćete ispraviti svako udubljenje na Vašim kolima. Bilo da je udarac uzrok ili nešto drugo, bez ikakvih oštećenja ovaj alata rešava Vaš problem na limu automobila. Sistem lučnog mosta omogućava efikasno i brzo ispravljanje neravnina.

X – Cross – Iskra – Alati i Oprema

U sklopu naše ponude alata i opreme, možete da pronađete i odličnu X – Cross seriju od Iskra alata. Odlični punjači akumulatora, bušilice, udarni odvijači, ugaone brusilice i druge alate iz ove serije.

Punjač:

 • Punjac za Li-ionske akumulatore iz ISKRA X-CROSS serije alata
 • Sa indikacijom rada, pokazuje kada je akumulator napunjen
 • Jednostavna i laka upotrebaISKRA akumulatorska bušilica iz X-CROSS serije alata

Bušilica:

 • Veoma praktičan alat, olakšava sve vrste kućnih popravki gde je potrebno bušenje ili zavrtanje/odvrtanje šarafa
 • Sa ugrađenim LED izvorom svetlosti za rad na neosvetljenim mestima
 • Brzostezna glava omogućava laku i brzu zamenu alata
 • Bušilica je opremljena prekidačem za izbor brzine (sporije i brže obrtanje)
 • Na zadnjoj strani akumulatora je 3-stepeni indikator napunjenosti (pritiskom na dugme se prikazuje stanje napunjenosti akumulatora)SKRA X-CROSS akumulatorska ugaona brusilica

Ugaona Brusilica:

 • Namenjena za rezanje i grubo brušenje betonskih, kamenih i metalnih predmeta
 • Kompaktnih dimenzija i sa napajanjem koje ne zahteva kablove, pogodna je za korištenje na mestima gde se klasične brusilice ne bi mogle koristiti
 • Drška se može postaviti u dve pozicije, time olakšavajući njenu upotrebu
 • Na zadnjoj strani akumulatora je 3-stepeni indikator napunjenosti (pritiskom na dugme se prikazuje stanje napunjenosti akumulatora)ISKRA X-CROSS akumulatorski udarni odvijač, namenjen zavrtanju i odvrtanju vijaka

Udarni Odvijač:

 • Sa samosteznom glavom koja omogućava brzu i laku zamenu nastavaka za rad
 • Smer rada se jednostavno menja pritiskom prekidača
 • Poseduje zaštitu od preopterećenja koja, ukoliko se prilikom rada odvijač previše optereti, prekida elektronski sklop i time automatski gasi uređaj
 • Na zadnjoj strani akumulatora je 3-stepeni indikator napunjenosti (pritiskom na dugme se prikazuje stanje napunjenosti akumulatora)
Bušilica
Punjač za Akumulatore
Ugaona Brusilica
Udarni Odvijač

Boss Auto 021 – Alati i Auto Oprema

Ovim tekstom smo želeli da Vam doneke bliže predstavimo nove, moderne, kvalitetne alate koji mogu da se dodaju u Vaš servis, radionicu, ili ličnu upotrebu. Potražite ih u sklopu Boss Auto 021 radnje.

Prema tome pravac Boss Auto 021 online kupovni sajt i ne razmišljajte previše. Pronađite šta Vam je potrebno, kupite, i dočekajte na kućnoj adresi.

Kao što smo već spomenuli, kada kažemo da imamo sve za Vaš automobile, to i mislimo.

Ako želite uživo da se uverite u našu priču, posetite nas na Bulevaru Patrijarha Pavla 69 u Novom Sadu, čekamo Vas.

Boss Auto ne bih postojao bez Vas i predstavljaće nam zadovoljstvo da čujemo i Vaše mišljenje. Možete da podelite sa nama ostavljajući komentar u delu ispod teksta, ili činjenjem istog na našoj objavi na Facebook strani ili Instagram profilu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

14 − 7 =

Main Menu