Program Lojalnosti Kupaca – Kompanija Boss Auto Novi Sad

Kompanija Boss Auto misli na svoje kupce i omogućava Vam da kupujete online i ustedite sebi  vreme i novac. Online kupovinom stičete mogućnost  i pravo da uz pomoć LOJALNOST programa sakupljate nagradne bodove i uštedite novac. Svaka online kupovina sa sobom donosi određeni broj bodova u zavisnosti od visine iznosa kupovine. Nakon kupovine ostvarene bodove možete da iskoristete za umanjenje bilo koje naredne kupovine, a isto tako ih možete  sakupljati dok ne sakupite dovoljan broj bodova da i sami mozete samo na osnovu njih da izvršite kupovinu.

Ono što je bitno da biste iskoristili PROGRAM LOJALNOSTI je da pre kupovine napravite NALOG.

1 bod = 1 dinar.

U svakom momentu, nakon registracije na nasem sajtu, mozete na svom profilu da pogledate koliko ste sakupili online bodova I da ih iskoristite kada Vi to poželite.

NAPOMENA: Sakupljeni bodovi vaze samo za ONLINE kupovine.

Primer (cifre I artikli su izmisljeni da bismo Vam pojasnili):

Kupovinom akumulatora I patosnica cija je ukupna vrednost (10 000) dinara, ostvarujete 500 nagradnih bodova. Nakon obavljene kupovine, na Vašem profilu, u Vašoj LOYALTY (LOJALNOST) kasi stoji 500 bodova, odnosno 500 dinara. Ove bodove mozete da iskoristite prilikom sledeće kupovine (npr. CD plejera) od 6000 dinara I da datu cenu umanjite za 500 dinara (koliko imate sakupljenih online bodova). Ukoliko ne želite da umanjite iznos, bodove mozete da skupljate danima, mesecima, dok ne sakupite zeljeni broj (npr. 6000 bodova) I steknete mogucnost da kupite taj isti CD plejer samo od sakupljenih online bodova (za džabe).

NAPOMENA: Sakupljeni bodovi vaze sve dok kupujete online preko sajta BossAuto I uredno plaćate porucenu robu.

Main Menu