Boss Auto Preporuka #15 – Svetlosna Grupa

Boss Auto 021 – Radnja Auto Opreme i Auto Kozmetike

Boss Auto Preporuka ce se u novom tekstu pobrinuti da Vam predstavi neke proizvode i grupacije koje nudimo, kako bi Vas automobil uvek bio adekvatno opremljen i odrzavan. Od pregrst proizvoda iz auto opreme, preko razne auto kozmetike, ratkapni, patosnica, multimedija, krovnih kofera i nosaca, LED i Xenon sijalica, akumulatora, i jos mnogo toga razlicitog. O nasim proizvodima koji su pridodati i koji se vec nalaze nasoj online ponudi, od sada ih mozete pronaci na nasem online kupovnom sajtu, veoma jednostavno mozete da saznate vise putem naseg sajta, ili na nasoj Facebook ili Instagram stranici. U pitanju su razne vrste auto opreme i auto kozmetike za Vas. Isto tako, neki od njih su pod promocijom, tako da posetite nasu stranicu na kojoj su proizvodi na akciji i porucite sve sto Vam je potrebno vec danas.

1. Svetlosna Grupa | LED Sijalice H7 – Canbusom – 8000LM

U Boss Auto 021 radnji mozete da pronadjete ove odlicne LED sijalice H7 sa canbusom od 8000 lumena. Ove LED sijalice su jacine 72W i 8000LM, ekstra jake i visokokvalitetne sijalice. Prednost ovih sijalica je u njihovoj velicini, tj u tome sto su manje u odnosu na ostale LED Sijalice. Ove H7 LED sijalice sa canbusom su odlicnog kvaliteta i proizvodnje. Necete imati problema sa zatvaranjem poklopca fara, dok Canbus ne prijavljuje gresku na tabli. U njima se nalazi najnovija generiacija ZES LED cipa i veoma jednostavno se montiraju. Vise o ovom priozvodu mozete da pogledate na videu koji se nalazi ispod.

2. Svetlosna Grupa | HID Xenon Sijalica | D1S – Komad

Novo u ponudi Boss Auto 021 radnje auto opreme i auto kozmetike, i nasih proizvoda koji se nalazi u okviru dela svetlosna grupa i proizvodi, mozete pronaci ove odlicne Xenon Sijalice HID D1S. U sklopu nase nove ponude, u kojoj mozete pronaci pregrst kvalitetnih proizvoda, od danas tu su i ove Xenon sijalice. Ekstra jake, i visokog kvaliteta, sa prednoscu u odnosu na ostale zbog proizvodnje i kvaliteta. Ova Xenon sijalica je od proizvodjaca PILOT  i uvezena je iz Italije. Voltaze  12V, dok je njena snaga odlicnih 35W. Garancija za ove sijalice iznosi 24 meseca.

3. Svetlosna Grupa | Traktorska STOP Lampa | Halogena

U sklopu nase ponude svetlosne grupe, kao i proizvoda koje svrstavamo tu, morali smo da Vam omogucimo da dodjete i do STOP Lampe za traktore. Ovo je halogena traktorska STOP Lampa po veoma pristupacnoj ceni. Veoma jednostavno mozete da porucite i komplet levu i desnu traktorsku STOP lampu, halogenu, bez sijalica. Ovaj odlican proizvod smo pridodali nasoj ponudi auto opreme za Vasa prevozna sredstva, ili radna sredstva (traktore). Nalazi se u sklopu Boss Auto 021 ponude Svetlosne Grupe na nasem online kupovnom sajtu.

4. Svetlosna Grupa | Halogen Sijalica – Osvetljenje Tablica, Kola I Prikolice

Halogena sijalica sluzi za osvetljenje tablica prikolica i ostalih pratecih prikljucnih vozila kao i automobila. Izdržljiva, odlicnog kvaliteta, estetski prikazuje u odlicnom svetlu Vase tablice.  Radi na 12/24V. Odlican odnos cene i kvaliteta. Porucuje se nikada lakse, putem Boss Auto 021 online kupovnog sajta, dodavanjem proizvoda u korpu. Samim tim porucivanjem ostvarujete lojaliti bonuse, koje ce Vam omoguciti da u nekom narednom periodu ostvarite dodatne popuste na neke proizvode. Ove odlicne halogen sijalice, koje omogucuju osvetljenje Vasih tablica, kola ili prikolica spadaju u jedan od najtrazenijih proizvoda iz nase kategorije svetlosna grupa i njeni proizvodi.

5. Svetlosna Grupa | LED Radni Far – ČETVRTASTI – 48W

Kao odlican dodatak Vasoj radnji, servisu, ili dvoristu kuce, u kojem obavljate cesto razlicite poslove, ovaj LED Radni Far, cetvrtastog oblika je nesto sto morate da posedujete. Veoma trazen proizvod, koji Vam omogucava produzeni dan, i lakse obavljanje poslova usled mraka. Pogotovo je odlican u zimskim periodima kada noc pada dosta ranije. Cetvrtasto LED pomocno (dodatno) svetlo (maglenka) pogodne za osvetljivanje odredjenih prostorija, delova dvorista ili radne povrsine, dostupno u Boss Auto. Cena ovog proizvoda je za komad, a odnos cene i kvaliteta je na visokom nivou. Porucite veoma jednostavno putem naseg sajta i naci ce se na Vasoj adresi u roku od 24h.

Zakljucak – Boss Auto 021 – Auto Oprema i Auto Kozmetika – YouTube Kanal

Boss Auto 021 | Radnja

Boss Auto 021 Novi Sad

Boss Auto je odlucio da prosiri svoj asortiman proizvoda na nasem online kupovnom sajtu, kao i da podigne nasu ponudu i predstavljanje proizvoda na novi nivo. Mozete nas od skoro pronaci i na YouTube-u. Na nasem Boss Auto kanalu, mozete ga posetiti putem ovog linka, moci cete da pronadjete pregrst kvalitetnih video materijala, pomocu kojeg cemo Vam na nedeljnom nivou predstavljati proizvode i njihovu funkciju, kao i prikazivati nove proizvode koje mozete potraziti kod nas.

Ove nedelje smo odlucili da Vam predstavimo pet proizvoda iz Boss Auto 021 ponude Svetlosne Grupe. Naravno, to nisu jedine koje mi posedujemo. Kod nas mozete pronaci i ratkapne, o kojima smo vec pisali detaljnije. Isto tako, potrazite Vase nove unirverzalne ili tipske patosnice. I o njima detaljnije mozete da saznate na ovom linku. Da Vam ne bismo detaljisali, pozivamo Vas da pregledate sve nase proizvode na nasem online kupovnom sajtu ili na nasem novom YouTube kanalu. Porucite sve sto je potrebno Vasem automobilu preko naseg online kupovnog sajta putem sledeceg linka, jer dosta novih proizvoda, kao i starih su na akcijama i popustima. Iskoristite to, i nabavite vec danas sve sto Vam je potrebno.

Prema tome pravac Boss Auto 021 website, i ne razmisljajte previse, nadjite sta Vam je potrebno, kupite, i docekajte na kucnoj adresi. Kao sto smo vec spomenuli, kada kazemo da imamo sve za Vas automobil, to i mislimo.

Boss Auto ne bih postojao bez Vas i predstavljace nam zadovoljstvo da cujemo i Vase misljenje. Mozete da podelite sa nama ostavljajuci komentar u delu ispod teksta, ili cinjenjem istog na nasoj objavi na Facebook strani ili Instagram profilu. Vidimo se sledeceg petka, na istom mestu, Vas Boss Auto Blog Team.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Main Menu