Rodjendan Boss Auto | Rodjendanska Nedelja

Srecan Nam Treci Rodjendan

I ako ste navikli od nas da svakog petka citate nove i zanimljive vesti iz sveta automobila, napravili smo malu promenu za ovu nedelju. Kao sto sam naslov kaze, ove nedelje, 20.02.2020. slavimo svoj treci rodjendan, i dosli smo na ideju, koja ce Vam se svideti.

Svi organizuju svoj rodjendan na taj jedan jedini dan. Svi nude nesto jeftinije bas taj dan. E pa mi u Boss Auto radnji auto delova, auto kozmetike, patosnica, akumulatora, zimske opreme, ratkapni, multimedije, i jos mnogo toga drugog, smo odlucili da igru podignemo na novi nivo.

Boss Auto 021 | Radnja - iz Drugog Ugla

Boss Auto 021

Odlucili smo da zbog Vas, jer ipak, da nema Vas mi ne bismo ni postojali, slavimo svoj rodjendan cele nedelje. I da akcije traju cele nedelje. Naravno, u ovom tekstu cemo Vam predstaviti sta je to sve na akciji za Vase automobile. Pa da pocnemo:

Carape za Sneg – MATTE – Snow Socks

Ovaj deo Vase zimske opreme je jedan od najprodavanijih u nasoj radnji. Svi ga hvale, pa smo odlucili da omogucimo i onima kojima se mozda cena nije svidela da po jako niskoj ceni, nabave svoje carape za sneg, i upotpune zimsku opremu svog automobila. Dole je kratak opis sta sve dobijate ovim proizvodom.

Obezbedjuju savrseno uprljavljanje u sneznim i zaledjenim uslovima. Ne ostecuju mehanicke delove automobila, lako se montiraju jednostavnim prevlacenjem preko tockova, ne proizvode nikakve zvukove niti neprijatnosti prilikom voznje. Predstavljaju ekvivalent zimskim lancima u citavoj USA i Evropi, tako da necete imati problema sa zakonom i policijom.

CENA: 4500 din => 3000 din (cele nedelje)

Autokomplet u Torbici

Autokomplet predstavlja obaveznu opremu koju mora da sadrzi svaki automobil kako je propisano zakonom o Saobracaju. Auto komplet obavezne opreme sadrzi Euro Trougao, Prvu Pomoc (auto apoteka), naravno, vazecu do 2021 godine, Fluorescentni Prsluk, Uze za Vucu 1.8t, 4 metra sa TUV i GS sertifikatima, kao i Komplet Rezervnih Sijalica (H1, H4 ili H7). Sve ovo je obavezno da Vas automobil sadrzi, i sve ovo zadovoljava euro standarde, a ovaj Auto Komplet u Torbici mozete pronaci u Boss Auto, i na rodjendanskom snizenju.

CENA: 3600 din => 2900 din

Zimska Oprema (Strugaci)

I ako je ova zima bila blaga (hvala Bogu) i izbegli smo sneg i ostale lose strane zime, nije na odmet uvek biti pripremljen. Ako ne za ovu sezonu, pripremite se na vreme za sledecu. A i nije prvi put da nas je sneg iznenadio u Martu (kao i nase putare). Prema tome pravac Boss Auto 021, Bulevar Patrijarha Pavla 69, Novi Sad, i potrazite dodatke za Vasu zimsku opremu, kao i nove strugace za led i mraz, jer ce sve to biti na snizenju cele nedelje.

CENA: 20% snizenje na celu Zimsku Opremu i Strugace za Led

Brisaci

Naravno, ako nije bilo snega, kisa nas nije zaobisla. A kako planirate da vozite Vas automobil ako su Vam brisaci istroseni i ciste od padavina pravilno i dobro. Prema tome, bez preteranog razmisljanja, narucite Vase nove brisace putem sajta, ili ih potrazite u Boss Auto radnji, a mi cemo Vam ih naravno i ugraditi.

CENA: 20% snizenje na sve Brisace

Rexxon Maramice

Maramice za kozu sa mirisom vanile, ili pak maramice za unutrasnja ili spoljasnja stakla ili kokpit. Sve to mozete pronaci u sklopu Boss Auto ponude auto kozmetike. Ove maramice predstavljaju poslednji trend u odrzavanju Vasih automobila. Svaki vlasnik mora da kod sebe ima ovaj vid auto kozmetike. Ove maramice su dizajnirane za ciscenje i poliranje Vaseg automobila (ili dela automobila), u zavisnosti koje kupite. Od odlicnog proizvodjaca Rexxon, ako kupite ove maramice, druge cete dobiti gratis.

CENA: Dve po ceni jednog

Hvala Vam Na Ukazanom Poverenju

Naravno, veoma smo svesni da bez Vas ne bi bilo ni nas. I zbog toga svega smo se i odlucili na ovaj korak. Zbog toga smo odlucili da ne slavimo samo jedan dan, nego citave nedelje. Ponedeljak 17.02.2020. je neradan dan, tako da prema tome kako cete bolje uzivati u njemu nego se posvetiti Vasem ljubimcu. Mi smo odlucili da radimo u ponedeljak, bas zbog svih Vas. Da mozete od starta nedelje da slavite sa nama rodjendan, i iskoristite ove neverovatno popuste i akcije. Prema tome, kada osvane ponedeljak 17.02.2020. Vi dodjite u Boss Auto, da pocnemo sa slavljem. Cekamo Vas, i jos jednom hvala, i vidimo se opet, Vas Boss Auto.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Main Menu