Boss Auto Preporuka 2.0 – Novi Sajt Nova Preporuka

Boss Auto 021 – Auto Oprema i Auto Kozmetika

Boss Auto Preporuka je segment na koji ste se navikli. U sklopu ovog segmenta smo Vam u prošlosti predstavljali pet proizvoda, po našem odabiru, koji su u tom trenutku, godišnjem dobu, tj sezoni, pogodni za Vas i Vaše automobile ili ostala prevozna sredstva. Od 1. Decembra naš novi online kuponvi sajt je live, a ako niste još uspeli da savladate sva postojeća poboljšanja, možete da pročitate naš tekst o novom sajtu, u kojem smo Vam približili i detaljno objasnili šta je to novo i bolje. Isto tako, putem Boss Auto 021 YouTube kanala, možete da pogledate i tutorial o našem novom, lepšem i pristupačnijem online kupovnom sajtu, putem ovog linka.

Kako smo odradili redizajn čitavog sajta, tako smo razmišljali kako možemo da Vam predstavimo našu Boss Auto preporuku u novom i lepšem svetlu. Odlučili smo se da sam koncept ne menjamo. Predstavljaćemo Vam proizvode koji su potrebni za tekuće godišnje doba, ali ćemo to raditi na malo drugačiji način. Prikazaćemo Vam što više slika. Ako postoje snimci tih proizvoda, uključićemo i njih, kako bi ste mogli da pregledate što više materijala i da se uverite da Vaš Boss Auto radi sve u Vašu korist i da za Vas sprema samo najkvalitetnije proizvode. Ti proizvodi mogu biti iz sfere auto opreme, preko razne auto kozmetike, ratkapni, patosnica, multimedija, krovnih kofera i nosača, LED i Xenon sijalica, akumulatora, i jos mnogo toga različitog.

Zimska Oprema – Čarape za Sneg – Snow Socks

Odlučili smo se da u naš asortiman zimske opreme, dopremimo još jedan moderan i nov proizvod. Ekvivalent lancima, a lepši i moderniji i jednostavniji za postaviti. Čarape za Sneg od proizvođača MATTE, tzv Snow Socks od sada i kod nas, Bulevar Patrijarha Pavla 69, Novi Sad. Obezbeđuju savršeno uprljavljanje u snežnim i zaleđenim uslovima. Ne oštećuju mehaničke delove automobila, lako se montiraju jednostavnim prevlačenjem preko točkova, ne proizvodi nikakve zvukove niti neprijatnosti prilikom vožnje. Predstavljaju ekvivalent zimskim lancima u čitavoj USA i Evropi, tako da nećete imati problema sa zakonom i policijom.

Zimska Oprema – Lanci za Sneg

Kao što znamo, u mesecu Decembru, i sve do Marta, obaveze su zimske gume i ostali zakonom propisani proizvodi, a jedan od njih su i lanci. Ako još uvek niste sigurni da su, gore objašnjene, čarape za sneg zakonski, a i vozno, ekvivalent lancima, nema problema. Boss Auto 021 i naša ponuda zimske opreme ne bi bila to što jeste da u njoj nema i lanaca za sneg. Lanci za sneg su klasičniji primer opreme za zimske uslove. Dok njihove mane svi znaju, oni i dalje svoju svrhu ispunjavaju na sasvim zadovoljavajući način. Iako smo mi iz Boss Auto 021 radnje pobornici čarapa za sneg, o kojima ste više videli gore, daleko od toga da lanci neće raditi posao. Potražite Vaše nove lance na Bulevaru patrijarha Pavla 69 u Novom Sadu, gde se naša radnja za auto opremu i auto kozmetiku nalazi.

Ponuda Zimske Opreme | Boss Auto 021 – Auto Oprema i Auto Kozmetika

Svetlosna Grupa – LED Sijalice

U zimskim uslovima vožnje smo navikli da je vidljivost slabije. Da li je u mitanju magla, kiša, sneg, susnežica, ili nešto drugo, vidljivost je veoma često smanjena prilikom vožnje. Prema tome, jedna od najboljih solucija kako bi se takve neprilike rešile, jesu ove odlične LED sijalice H7 sa canbusom od 8000 lumena. Odlične i kvalitetne LED Sijalice možete veoma jednostavno da poručite putem Boss Auto 021 novog online kupovnog sajta, ili dolaskom u našu radnju koja se nalazi na Bulevaru Patrijarha Pavla 69, u Novom Sadu. U snimku ispod se nalazi mnogo više informacija o samim LED Sijalicama H7 sa Canbusom od 8000 lumena. Pogledajte snimak i momentalno ćete shvatiti zbog čega su ove sijalice u samom vrhu potražnje iz Boss Auto kategorije svetlosne grupe.

H7 LED Sijalice sa Canbusom – Boss Auto 021 – Svetlosna Grupa

Ove LED sijalice su jačine 72W i 8000LM, ekstra jake i visokokvalitetne sijalice. Prednost ovih sijalica je u njihovoj veličini, tj u tome što su manje u odnosu na ostale LED Sijalice. Ove H7 LED sijalice sa canbusom su odličnog kvaliteta i proizvodnje. Nećete imati problema sa zatvaranjem poklopca fara, dok canbus ne prijavljuje grešku na tabli. U njima se nalazi najnovija generiacija ZES LED čipa i veoma jednostavno se montiraju.

Zimska Oprema – Odmrzivači – Antifriz – Merač Antifriza

Dynamax Cool Ultra G13 je tečnost za hlađenje koja je pogodna za sve vrste modernih vozila. Posebno je razvijena za najnovija vozila VW grupe (VW, ŠKODA, SEAT, AUDI). Pruža odličnu zaštitu od smrzavanja, visoke temperature, a istovremeno je delotvorna u sprečavanju korozije. U sklopu velike i kvalitetne ponude zimske opreme u Boss Auto, pronađite Vašu putem naše online radnje, ili posetom u istu koja se nalazi u Novom Sadu, Bulevar Patrijarha Pavla 69.

K2 Alaska Max je super efikasan odmrzivač stakla. Bezbedan za gumu i boju. Efikasan do -70°C. Za samo nekoliko trenutaka nakon nanošenja otapa mraz i led sa površine stakla, ostavljajući je glatkom i bez ogrebotina. K2 Alaska Max sadrži nano čestice koje olakšavaju uklanjanje leda i mraza sa stakala sledeći put.

Kao jedan od osnovnih proizvoda koji svaki automobil treba da poseduje u sklopu svoje auto kozmetike za zimske periode, ovaj odmrzivač je pravo resenje u hladnim danima. Mozete ga pronaci u nasoj ogromnoj ponudi kvalitetne auto kozmetike.

Svi smo se uvek pitali koji je kvalitetan antifriz, kao i da li ga treba dopuniti pred zimske mesece. U Boss Auto 021 radnji pronađite Vaš novi merač antifriza. On nam pomaže da na lak način saznamo kvalitet antifriza u motoru. Pri uzimanju tečnosti iz posude za hlađenje analizira je i saznaje njenu tačku smrzavanja i samim tim budete u toku sa trenutnom situacijom Vašeg automobila.

Zaključak – Boss Auto 021 – Auto Oprema i Auto Kozmetika

Boss Auto 2.0 | Novi Online Kupovni Sajt

Kako smo se odlučili da odradimo redizajn čitavog sajta, tako smo Boss Auto 021 radnju auto opreme i auto kozmetike uveli u novo doba. U najboljem mogućem trenutku smo se odlučili za tako nešto. Zimski su periodi, oprema za automobile je nikada potrebnija i zbog zakonskih obaveza i zbog bezbednosti prilikom vožnje. O toj temi smo pisali više na našem blogu, pa samim tim možete da pročitate ovde. Proizvodi koji su gore navedeni iz kategorije zimske opreme su nešto što svaki iskusan vozač automobila mora da poseduje za svog ljubimca. Čarape za sneg, lanci, antifriz, merač antifriza, odmrzivače za stakla i točkove prilikom velikih minusa su samo neki od proizvoda koji su neophodni kako bi ste se lako suočili sa zimskim, hladnim danima.

Kod nas možete pronaćii ratkapne, o kojima smo vec pisali detaljnije. Isto tako, potražite Vaše nove unirverzalne ili tipske patosnice. I o njima detaljnije možete da saznate na ovom linku. Da Vam ne bismo detaljisali, pozivamo Vas da pregledate sve naše proizvode na našem online kupovnom sajtu. Poručite sve što je potrebno Vašem automobilu preko našeg online kupovnog sajta putem sledeceg linka, jer dosta novih proizvoda, kao i starih su na akcijama i popustima. Iskoristite to, i nabavite već danas sve što Vam je potrebno.

Prema tome pravac Boss Auto 021 novi, redizajnirani, moderni. online kupovni sajt i ne razmišljajte previše. Pronađite šta Vam je potrebno, kupite, i dočekajte na kućnoj adresi. Kao što smo već spomenuli, kada kažemo da imamo sve za Vaš automobil, to i mislimo.

Boss Auto ne bih postojao bez Vas i predstavljaće nam zadovoljstvo da čujemo i Vaše mišljenje. Možete da podelite sa nama ostavljajući komentar u delu ispod teksta, ili činjenjem istog na našoj objavi na Facebook strani ili Instagram profilu. Vidimo se sledećeg petka, na istom mestu, Vaš Boss Auto Blog Team.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Main Menu