Polovni Automobil | Kupovina i Saveti

Kako Da Odaberete Polovni Automobil?

Bilo da ste iskusni vozac ili novajlija, kod odabira automobila, pogotovo polovnih ovih par stvari nije na odmet da znate. Bez obzira koliko je star automobil, koja mu je cena i klasa, uvek je potrebno smanjiti moguci rizik od pogresne kupovine na minimum. Boss Auto tim je odlucio da Vam pomogne ako se nadjete u situaciji da kupujete polovni automobil.

Kupovina novog automobila se cesto poistovecuje sa kupovinom novog stana ili neceg slicnog sto izuskuje veliki finansijski trosak i gde je rizik o gresci veci. Kod automobila, pogotovo polovnih, uvek mozete pogresiti. Ponekad je odnos cene i kvaliteta previse razlicit. Moze da se desi da karoserija automobila nije na zavidnom nivou, ali da je ono ispod haube u top stanju. Verujem, svi ste nekada pogledali neki polovni automobil i znate na sta mislimo.

Razvijanjem interneta, kao i samog vida oglasavanja o prodaji polovnih automobila, danas, vise nego ikada je moguce da pogledate automobil, a da se ne nalazite na placu za prodaju. Vreme interneta je omogucilo da saznate o svakoj vrsti automobile karakteristike, detaljne podatke, spisak opreme, i pre svega fotografije, sto vise to bolje, automobila koji Vam je zapao za oko. Naravno, cesto se desi da su fotografije „drugacije“ nego stvarno stanje automobila, i nista ne moze da pomogne prilikom pregleda automobila kao direktan kontakt sa prodavcem i automobilom, ali opet, fotografije i te kako pomazu.

Na Sta Da Obratite Paznju

Pre svega, morate biti svesni sa kolikim budzetom raspolazete. Odredite gornju granicu, i drzite je se. Koliko god prodavac pokusao hvalospevima da Vam podigne cenu i samim tim ugrozi deo budzeta koji ste namenili za servis automobila, budite istrajni. Informisite se o cenama tog automobila na trzistu, pre nego sto pocnete da pregovarate. Ako ste u mogucnosti, povedite svog majstora, ili potrazite majstora koji je spreman da izadje na teren i pomogne Vam u pregledu automobila. Razume se u odredjene stvari vise od Vas, sigurno i najbitnije, nece Vas prevariti. Sada kada znate sta zelite, znate koliko to kosta i kolika su uluganja potrebna i koliko ste spremni da platite, pocnite sa pregovaranjem.

Vodjeni svojim i tudjim iskustvima nas savet jeste da posle kupovine polovnog automobila, obavezno odradite veliki servis. Zamenite i antifriz, nemojte zimu cekati, on usporava koroziju i druge nezeljene pojave u hladnjaku. Uz sve ove planirane troskove, probajte da sa strane ostavite i koji dinar za neplanirane kvarove. Oni se nekako uvek pojave.

Naravno, ovo su sve neke uopstene smernice i saveti. Zelimo da Vam skrenemo paznju na sledecih par stvari. Pazite da polovni automobil nije kraden, stariji nego sto pise u papirima, havarisan ili imao „jacu“ saobracajnu nesrecu. Veoma je lako srediti i doterati da bude lep „na oko“. Naravno pazite na kilometrazu. Da nije presao 200.000km ili vise nego sto pise na instrument tabli. Ovo su u sustini samo neki od saveta. Na Vama je da odradite istrazivanje trzisne vrednosti polovanjaka, dovodete majstora i smanjite mogucnost lose invisticije na minimum. Mnogo detaljnije kako da pristupite kupovini automobila mozete pogledati u sledecem clanku koji se nalazi na stranici polovniautomobili.com.

Boss Auto 021 – Online – Auto Oprema i Auto Kozmetika

Kako su redovan i zivot na koji smo navikli i dalje u kandzama korone virusa, Boss Auto je odlucio da prosiri svoj asortiman proizvoda na nasem online kupovnom sajtu. Uskoro ce se i ovo zavrsiti i nastavicemo sa normalnim zivotnim obavezama, a do tada porucite sve sto je potrebno Vasem automobilu preko naseg online kupovnog sajta putem sledeceg linka, jer dosta novih proizvoda, kao i starih su na akcijama i popustima. Iskoristite to, i nabavite vec danas sve sto Vam je potrebno.

Prema tome pravac Boss Auto 021 website, i ne razmisljajte previse, nadjite sta Vam je potrebno, kupite, i docekajte na kucnoj adresi. Kao sto smo vec spomenuli, kada kazemo da imamo sve za Vase automobile, to i mislimo.

Boss Auto ne bih postojao bez Vas i predstavljace nam zadovoljstvo da cujemo i Vase misljenje. Mozete da podelite sa nama ostavljajuci komentar u delu ispod teksta, ili cinjenjem istog na nasoj objavi na Facebook strani ili Instagram profilu. Vidimo se sledeceg petka, na istom mestu, Vas Boss Auto Blog Team.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Main Menu