Boss Auto Preporuka #10 – Novo U Online Ponudi

Boss Auto 021 – Radnja Auto Opreme i Auto Kozmetike

Boss Auto Preporuka – Novo U Online Ponudi – ce u ovom, deseteom po redu tekstu, da Vas obavesti o nasim proizvodima koji su pridodati nasoj online ponudi i od sada ih mozete pronaci na nasem online kupovnom sajtu. Isto tako, neki od njih su i na akcijama, tako da posetite nasu stranicu na kojoj su proizvodi na akciji i porucite sve sto Vam je potrebno vec danas.

1. Auto Monitor | LED Kamera

U sklopu Boss Auto 021 radnje, od sada mozete potraziti i ovaj auto monitor na iskakanje sa parking kamerom. U sklopu nase ponude parking senzora i rikverc kamera, kao i ostale auto opreme, ovaj odlican proizvod mozete poruciti putem ovog linka veoma jednostavno, i pronaci ce se na Vasoj adresi u roku od 24h.

Parking LED kamera sa  TFT-LCD ekranom  na iskakanje. Otklapanje ili tzv. iskakanje samog ekrana se vrsi rucno pomocu dugmeta. Kamera ima i led diode za nocno snimanje, sto Vam omogucava da uvek vidite kuda se krecete bilo da vozite ili parkirate u rikverc.

2. Auto Kompresor | Metalni 12V

Od nedavno, u sklopu Boss Auto 021 radnje auto opreme i auto kozmetike, odlucili smo da prosirimo nasu ponudu kompresora. Predstavljamo Vam kompresor, metalni, za automobile. Ovaj kompresor ima napajanje od 12V, tj 10 Ampera i protok od 35 litara u minuti. Naravno, nije napravljen da radi non-stop i prema tome optimalno vreme rada jeste od 12-15 minuta, sa malim pauzama. Maksimalan pritisak jeste 140 PSI.

Ovaj odlican dodatak Vasem servisu, radnji ili automobilu mozete potraziti kod nas na Bulevaru Patrijarha Pavla 69, Novi Sad. Isto tako, jednostavnije mnogo, jeste da ga porucite putem ovog linka i na Vasoj adresi ce se pronaci u roku od 24h.

3. Rucice Menjaca

Vec je poznato da Boss Auto Vam uvek predstavlja i zeli za Vas samo najkvalitetnije. Navikli smo Vas na to, i od toga ne bezimo. Vodjeni upitima, savetima i preporukama nasih vernih kupaca, tj Vas, odlucili smo se da dodatno prosirimo nasu ponudu rucica menjaca. Dodali smo pregrst kvalitetnih rucica menjaca za Vase automobile razlicitih tipova, od koze, veoma jednostavno se postavljaju i odlicnog su kvaliteta. Pretrazite i pronadjite koja Vam je potrebna na sledem linku.

4. Dizalica | Makazasta

Dizalica makazasta koja moze da podigne teret (automobil) do 2 tone je dodata u asortiman proizvoda Boss Auto 021 radnje. Ovaj dodatak je i te kako potreban svakom automobilu. Nikada ne znate kada Vas moze zadesiti problem sa gumom i morate da promenite istu. Radna visine ove dizalice je minimum 100mm dok je njen maksimum 440mm. Velicina ove dizalice jeste 480 * 100 *100. Veoma jednostavno porucite ovaj proizvod putem ovog linka, ili ga kupite u nasem prodajnom objektu koji se nalazi na Bulevaru Patrijarha Pavla 69 u Novom Sadu po veoma povoljnoj ceni.

5. LED Sijalice – Xenon Sijalice – LED Ambijentalna Svetla

Novo u ponudi Boss Auto 021 radnje auto opreme i auto kozmetike, mozete pronaci odlicne mini size LED sijalice, kao i ogromnu ponudu Xenon sijalice i isto tako, od skora i veoma kvalitetna LED ambijentalna svetla za Vase automobile.

LED Sijalice

Ekstra kvaliteta, i visokog praga tolerancije, sa prednoscu u odnosu na ostale zbog svoje male velicine, LED sijalice Vam omogucuju da veoma lako zatvorite poklopac od fara. Ne prijavljuju gresku na tabli, poslednja generacija ZES LED cipa, i veoma jednostavno se montiraju.  Mozete ih sve pregledati na sledecem linku.

Xenon Sijalice

Ekstra jake, i visokog kvaliteta, sa prednoscu u odnosu na ostale zbog proizvodnje i kvaliteta. Ove xenon sijalice su od proizvodjaca PILOT  i uvezena su iz Italije. Veoma jednostavo pregledajte na sledecem linku koje su Vam potrebne, dodajte u korpu i porucite. Nacice se na Vasoj adresi u roku od 24h. I super stvar je sto spadaju pod garanciju 24 meseca.

LED Ambijentalna Svetla

U sklopu Boss Auto 021 radnje, od sada mozete potraziti i ovo LED NITI Ambijentalno Osvetljenje koje dolazi sa daljinskim upravljacem. Ovo LED NITI svetlo je duzine 2m. Ugrađuje se jednostavnim postavljanjem u medjuprostor izmedju plastike. Svetlo je dekorativno i nije intenzivno. Sva lepota ovog svetla vidi se u nocnim uslovima. Svetlo je bele boje. Isto tako u ponudi je LED Ambijentalno Svetlo sa daljinskim upravljacem koje omogucuje da menjate boju svetla. Ova svetla dolaze sa kabelom za povezivanje preko upaljaca kao i 4x LED panela sa 12 dioda. Paneli su pozadi samolepljivi ali dolaze i sa cicak trakom. Postoje razni modovi (boje) svetljenja, a takodje postoji i mod kada je treperenje u skladu sa muzikom. Izuzetno atraktivan artikal koji doprinosi zabavi u Vasem automobilu.

Zakljucak – Akcije I Popusti

Kako su redovan i zivot na koji smo navikli i dalje u kandzama korone virusa, Boss Auto je odlucio da prosiri svoj asortiman proizvoda na nasem online kupovnom sajtu. Uskoro ce se i ovo zavrsiti i nastavicemo sa normalnim zivotnim obavezama, a do tada porucite sve sto je potrebno Vasem automobilu preko naseg online kupovnog sajta putem sledeceg linka, jer dosta novih proizvoda, kao i starih su na akcijama i popustima. Iskoristite to, i nabavite vec danas sve sto Vam je potrebno.

Prema tome pravac Boss Auto 021 website, i ne razmisljajte previse, nadjite sta Vam je potrebno, kupite, i docekajte na kucnoj adresi. Kao sto smo vec spomenuli, kada kazemo da imamo sve za Vase automobile, to i mislimo.

Boss Auto ne bih postojao bez Vas i predstavljace nam zadovoljstvo da cujemo i Vase misljenje. Mozete da podelite sa nama ostavljajuci komentar u delu ispod teksta, ili cinjenjem istog na nasoj objavi na Facebook strani ili Instagram profilu. Vidimo se sledeceg petka, na istom mestu, Vas Boss Auto Blog Team.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Main Menu