Najprodavaniji Automobili u 2019. – Boss Auto | Blog

Najprodavaniji Automobili

Najprodavaniji automobili u 2019-oj godini. Kao sto ste vec navikli svakog petka nesto novo od Vaseg Boss Auto Blog tima. Vrlo dobro ste upoznati sa nasom sirokom ponudom. Isto tako ste vec navikli na nasu Boss Auto Preporuka kolumnu u kojoj Vam potrebne proizvode, za Vase automobile, priblizavamo.

Pre nego sto pocnemo mali podsetnik. Za sve za Vas automobil, za bilo koji deo auto opreme ili auto kozmetike. Za nov akumulator, za lepse patosnice, za unikatne ratkapne. Ako zelite multimediju drugaciju, ili Vam je pak potreban krovni kofer ili nosac. Na kraju krajeva, i auto delove cemo Vam pomoci da pronadjete ako niko drugi ne moze. Tu smo uvek za Vas. Boss Auto 021 – Auto Oprema i Auto kozmetika. Bulevar Patrijarha Pavla 69, Novi Sad.

1. Toyota Corolla

Uvek pouzdani automobil iz porodice Toyota, Corolla je kao i prethodnih godina opravdao svoja ocekivanja. Zasluzeno se nalazi na prvom mestu. Kvalitetan, izdrzljiv i prodat je u 1.236.000 + primeraka.

2. Ford F – Series | Kamionet

Ovaj automobil spada u u sam krem kamioneta na trzistu. Zauzeo je drugo mesto na svetu u prodaji, i prodat je u preko milion primeraka.

3. Toyota RAV 4 | SUV

Jos jedan model iz Toyota familije SUV-ova. Jedan od najpoznatijih dzipova i na nasim prostorima, Toyota RAV 4 je prodata u skoro pa milion primeraka u 2019-oj godini.

4. Honda Civic

Honda Civic je zauzeo prvo mesto od Hondinih modela, dok se nalazi na 4. mestu najprodavanijih automobila u 2019-oj godini. Prodataj je u nesto preko 800.000 primeraka, i koju hiljadu iznad svog „brata“ iz Honde.

5. Honda CR-V

CR-V je prodata u samo par hiljada primeraka manje od Civic-a, sto je samo dokaz, da Honda je ozbiljno pristupila trzistu automobila u 2019-oj godini, i zauzela ozbiljan udeo globalno.

6. VW Tiguan

Jedan od najkvalitetnijih i najelegantnijih Nemackih SUV-ova, dolazi iz porodice Volkswagen. Tiguan je prodat u skoro pa 750 000 primeraka, i najvise plasiran je automobil na ovoj listi iz Nemacke.

7. RAM Pickup

RAM Pickup se nalazi na sjajnom sedmom mestu po prodaji primerak u 2019-oj godini, i prodat je preko 730 000 primeraka.

8. Toyota Campry

Jos jedan model iz Toyota porodice, koji samo potvrdjuje dominaciju ove marke automobila na svetskom trzistu. Kvalitetan, ekonomican, i elegantan model, zauzeo je osmu poziciju.

9. VW Golf

Nama na Balkanu omiljeni automobil, se nasao u Top 10 najprodavanijih u 2019-oj. Golf predstavlja spoj kvalitetnog, izdrzljivog i elegantnog modela, upakovanog kao hecbek. Iluzorno je trositi reci o Golfu, jer znamo da je najomiljeniji model na prostorima ex-Yu.

10. Chevrolet Siverado

Poslednje mesto na ovoj Top 10 listi najprodavanijih automobila u 2019-oj godini zauzeo je Americki Chevrolet Siverado, koji je prodat u nesto vise od 600 000 primeraka.

Izvor: focus2move.com.

Vredni Pomena Automobili

Mogli bi smo ovu listu najprodavaniji automobili u 2019-oj godini, u nedogled da prosirujemo, ali smo se odlucili za top 10. Naravno, uvek je red spomenuti automobile koji su za malo upali na ovu listu. Neki od njih su: Nissan Qashqai, Skoda Octavia, Dacia Duster, Renault Captur i Toyota Yaris.

Kupovina je uvek stvar licnog izbora. Neko voli SUV-ove, neko hecbek-ove, neko limuzine. O ukusima ne vredi raspravljati. Ovo je samo jedna lista automobila koji su najprodavaniji bili u 2019-oj godini. Svaka godina donosi nesto novo, videcemo sta donosi ova.

A dok ne saznamo to, vi kao i uvek, uzivajte u tekstovima na nasoj stranici u sklopu Blog stranice Boss Auto 021 – Auto Oprema i Auto Kozmetika. Vidimo se sledeceg petka kada cemo Vam predstaviti novu Boss Auto Preporuka kolumnu. Boss Auto, sve za Vas automobil na jednom mestu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Main Menu