Boss Auto Preporuka #16 – Kozmetika za Negu Automobila

Boss Auto 021 – Radnja Auto Opreme i Auto Kozmetike

Boss Auto Preporuka ce se u novom tekstu pobrinuti da Vam predstavi neke proizvode iz grupacije auto kozmetike i kozmetike za negu automobila. Ovo radimo, kako bi Vas automobil uvek bio adekvatno opremljen i odrzavan. Od pregrst proizvoda iz auto opreme, preko razne auto kozmetike, ratkapni, patosnica, multimedija, krovnih kofera i nosaca. Pronacicete LED i Xenon sijalica, akumulatora, i jos mnogo toga razlicitog cemo Vam predstavljati. O nasim proizvodima koji su pridodati i koji se vec nalaze nasoj online ponudi i mozete ih pronaci na nasem online kupovnom sajtu, veoma jednostavno mozete da saznate vise putem naseg sajta, ili na nasoj Facebook ili Instagram stranici. U pitanju su razne vrste auto opreme i auto kozmetike za Vas. Isto tako, neki od njih su pod promocijom. Tako da posetite nasu stranicu na kojoj su proizvodi na akciji i porucite sve sto Vam je potrebno vec danas.

1. Kozmetika za Negu Automobila | Cistac za Klimu – MOTIP

Cistac klime predstavlja jedan od neizostavnih proizvoda za auto kozmetiku. Proizvod na osnovu svog specijalnog sastava odstranjuje necistoce koje se taloze u prolazima klima uredjaja prouzrokujuci neprijatan miris. Osigurava svez i prijatan miris u kabini vozila.. Veoma je praktican, lako se koristi, i veoma dobar odnos cene i kvaliteta, i nasa je preporuka da ga svaka auto kozmetika mora imati u svom asortimanu opreme.

2. Kozmetika za Negu Automobila | Cistac Sedista i Tapacirunga | Prevent

Sprej za ciscenje sedista i tapacirunga, tj celog enterijera Vaseg automobila je jedan od proizvoda koji morate da posedujete u Vasoj auto kozmetici, kako bi se postigao pun sjaj i cistoca Vaseg enterijera automobila. Izvrsno sredstvo za ciscenje i odrzvanje. Najlaksi put do ovog proizvoda iz auto kozmetike, jeste da posetite nasu online kupovnu stranicu i pregledate sta sve ona ima da ponudi.

Bilo kakve upite da imate u vezi nase ponude i proizvoda, mozete nas uvek kontaktirati putem nase stranice na Facebook-u ili putem nase Instagram stranice. Boss Auto 021 radnja za sve vrste kvalitetne Auto Opreme i Auto Kozmetike, od sada ima i svoj YouTube kanal, na kojem cemo Vam predstavljati sve nase proizvode i njihovu namenu.

3. Kozmetika za Negu Automobila | IL PIU | Kokpit Sprej – 750ml

Kokpit sprej od Italijanskog proizvodjaca Il Piu, je jedan od najkvalitetnijih sprejeva na trzistu. Kao jedan od osnovnih proizvoda koju svaki automobil mora da poseduje u  svojoj auto kozmetici, ovaj sprej je jedinstven. Dolazi u razlicitim mirisima, a mi Vam predstavljamo sve: Vanila, Lavanda, Jabuka, Novi Auto i Kokos. Svi su u ponudi, i sve ih mozete pronaci putem naseg sajta i veoma lako naruciti i bice na Vasoj adresi u roku od 24h. Ovaj proizod je trenutno na snizenju, i prema tome ugrabite Vasu priliku za odlican dodatak Vasoj auto kozmetici po pristupacnoj ceni.

4. Kozmetika za Negu Automobila | Olovka za Ogrebotine | Michellin

Za sva ostecenja koja ne ostete boju automobila, postoji profesionalno sredstvo za uklanjanje ogrebotina. Radi na svim automobilima, motorima, biciklima bez obzira na boju. Zato sto je jednostavan za upotrebu, pogodan je za sve. Popunjava ogrebotine u laku i cini ih nevidljivim.

Olovkom se moze brzo i efikasno ukloniti ogrebotine na povrsini. Potrebno je samo nekoliko minuta. Hemijska je prakticna za upotrebu u isto vreme njena hemijska formula cini rezultat vidljivim za nekoliko minuta.

Olovka sadrzi smolu za premazivanje, odnosno lak koji formira spoljni sloj automobilske boje. Svaka boja ima dodatni sloj cistog laka i upravo je to podrucje na kojem hemijska moze ukloniti ogrebotine.

Prednost olovke nije samo u brzini odstranjivanja ogrebotina, vec i u ustedi. Upotreba hemijske se dugorocno isplati jer ustedi novac koji bi se inace potrosio u skupim servisnim centrima. Pogotovo kada se od male ogrebotine pocne stvarati veca i dublja ostecenja, koja necemo moci sa hemijskom da otklonimo i moracemo vozilo da odvezemo na popravku.

Detaljnije o ovom proizvodu mozete da pogledate na sledecem linku, kao i da saznate kako se pravilo koristi.

5. Kozmetika za Negu Automobila | Reparator za Gume | Prevent

Reparator za gume predstavlja jedan od osnovnih delova svake auto opreme i auto kozmetike. Ako Vam se desi da Vam automobilska guma ispusta vazduh ili ima rupturu, uz reparator za gume mozete veoma jednostavno da otklonite taj problem. Nanesete i par kilometara vozite oko 50 km/h kako bi se smesa rasporedila i pocela da deluje. Naravno, to nije trajno resenje, samo Vam omogucava da lakse osposobite gumu, kako bi ste posetili vulkanizera. Sredstvo je podobno za privremeno (4-24 sata) osposobljavanje busnih guma za voznju.

Zakljucak – Boss Auto 021 – Auto Oprema i Auto Kozmetika – YouTube Kanal

Boss Auto 021 | Radnja

Boss Auto 021 Novi Sad

Boss Auto je odlucio da prosiri svoj asortiman proizvoda na nasem online kupovnom sajtu, kao i da podigne nasu ponudu i predstavljanje proizvoda na novi nivo. Mozete nas od skoro pronaci i na YouTube-u. Na nasem Boss Auto kanalu, mozete ga posetiti putem ovog linka, moci cete da pronadjete pregrst kvalitetnih video materijala, pomocu kojeg cemo Vam na nedeljnom nivou predstavljati proizvode i njihovu funkciju, kao i prikazivati nove proizvode koje mozete potraziti kod nas.

Ove nedelje smo odlucili da Vam predstavimo pet proizvoda iz Boss Auto 021 ponude kozmetike za negu automobila, kao i dodatne opreme, koju biste trebali da posedujete u Vasem automobilu. Naravno, to nisu jedine koje mi posedujemo. Kod nas mozete pronaci i ratkapne, o kojima smo vec pisali detaljnije. Isto tako, potrazite Vase nove unirverzalne ili tipske patosnice. I o njima detaljnije mozete da saznate na ovom linku. Da Vam ne bismo detaljisali, pozivamo Vas da pregledate sve nase proizvode na nasem online kupovnom sajtu ili na nasem novom YouTube kanalu. Porucite sve sto je potrebno Vasem automobilu preko naseg online kupovnog sajta putem sledeceg linka, jer dosta novih proizvoda, kao i starih su na akcijama i popustima. Iskoristite to, i nabavite vec danas sve sto Vam je potrebno.

Prema tome pravac Boss Auto 021 website, i ne razmisljajte previse, nadjite sta Vam je potrebno, kupite, i docekajte na kucnoj adresi. Kao sto smo vec spomenuli, kada kazemo da imamo sve za Vas automobil, to i mislimo.

Boss Auto ne bih postojao bez Vas i predstavljace nam zadovoljstvo da cujemo i Vase misljenje. Mozete da podelite sa nama ostavljajuci komentar u delu ispod teksta, ili cinjenjem istog na nasoj objavi na Facebook strani ili Instagram profilu. Vidimo se sledeceg petka, na istom mestu, Vas Boss Auto Blog Team.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Main Menu