Gradski Automobili | Prednosti i Mane

Gradski Automobili – Zbog Cega?

Vecina vozaca svoj automobil najcesce koristi prilikom tzv, gradske voznje. Sta to znaci? U sustini, skoro svu Vasu voznji, obavaljate u gradu u kom zivite ili u tom gradu i okolnim mestima. Bilo da idete na posao, na rucak ili kafu sa drustvom, mala predjena kilometraza je u osnovi gradske voznje. Zaljubljenici u voznju ih ne smatraju za ozbiljan automobil, ali oni imaju svoje prednosti. Mali gradski automobili su pre svega ekonomicni, zahvalni i pouzdani.

Kao sto smo vec naveli, svrha ovog tipa automobila jeste za prelazenje kilometraze u gradu. Samim tim, prednosti koje odma dolaze do izrazaju jesu malu potrosnju (priznajte, to nam je svima najbitnije), veoma jednostavno upravljanje i parkiranje i na uza parking mesta i naravno, jeftiniji auto delovi i servisi i popravke.

Naravno, glavna i najbitnija prednost ovog tipa automobila jeste i njihova cena, pogotovo na trzistu polovnih automobila. Sa kolikom god kolicinom novca raspolazete, ili zelite da ulozite u svoj budici automobil, sigurno cete pronaci gradski auto, sa benziskim motorom koji ce Vam vratiti maksimum za ulozeni novac.

Povoljan Servis i Odrzavanje

Cesto u prici sa svojim poznanicima cujete kako je jedan od njih koji npr, vozi Opel Corsu D, je svoj poslednji servis platio veoma malo. Pitate se kako je to moguće? U vecini slucajeva auto delovi rezervni, kao i redovno servisranje su znatno jeftiniji kod njih, nego kod limuzina ili SUV-a. Isto tako, ova vrsta automobila ima i male zapremine motora. Naravno, ne treba zaboraviti da je cena registracije dosta povoljnija, sto je jedna od bitnijih stavki.

Sve vise roditelja se odlucuje da prvi automobil za svoju decu, koja su tek polozila bude neki od tipova gradskog automobila. Kao sto smo vec naveli, lakse se manevrise njima, veoma jednostavnije uparkira, i na kraju krajeva, ako dodje do neke nezgode, jeftiniji je za popravku. Jos jedan od razloga zbog cega je ovo slucaj prilikom odabira prvog automobila je sto vecina novih vozaca je svoje casove vozila i polagala na nekom gradskom automobilu. Dosta auto skoli koristi manje gradske automobile, sto zbog potrosnje, sto zbog bolje preglednosti i kontrole samih polaznika.

Gradski Automobili i Njegove Mane

Kao i u svemu drugom i ovde vazi ona stara, koliko para, toliko muzike. Jesu sve moguce prednosti gore navedene dobra stvar. Povoljan je prilikom kupovine, voznje i odrzavanja. Veoma lepo se snalazi po gradskim guzvama i parkinzima. Zbog toga komfor i performanse moraju da ispastaju. Nisu pogodni za dalja putovanja. Ogroman broj kilometara predjenih u jednom danu. Nece moci da izvuku lagano u trecoj kada se penjete na Zlatibor i u slicnim situacijama, za tako nesto “veci” automobili su pogodniji. Kao i u svemu sto radite, tako i prilikom kupovine, sagledajte za sta Vam trebaju kola, kako cete ih koristiti i prema tim kriterijuma odlucite se, da li gradsko vozilo ili neko drugo, na Vama je.

Boss Auto 021 – Auto Oprema i Auto Kozmetika

Kao sto sigurno vec znate, dokle god traje ova pandemija uzrokovana korona virusom, trudimo se da Vam omogućimo sve na šta ste navikli. Boss Auto 021, radnja za auto opremu i auto kozmetiku, kao i ostale proizvode (akumulatore, patosnice, ratkapne, multimediju, krovne kofere i nosace, itd) je tu za Vas. Sve nase proizvode mozete pregledati na nasem online kupovnom sajtu i poruciti veoma jednostavno. Saljemo, i na Vasoj adresi ce stici u roku od 24h, dok na teritoriji Novog Sada, sve dostave su besplatne. Da ne zaboravimo da Vas podsetimo, pregledajte i nasu stranicu sa popustima. Tu cete pronaci veoma mnogo novih proizvoda koje smo odlucili da Vam olaksamo da dodjete do njih prilikom ove nemile situacije, jer da nema Vas, ne bih bilo ni nas. Dok se ne vrati sve u normalu, cuvajte se, perite ruke i #stayhome.

Boss Auto 021 – Sve Za Vas Automobil Na Jednom Mestu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Main Menu