Boss Auto Preporuka #8 – Online Kupovna Stranica

Boss Auto 021 – Radnja Auto Opreme i Auto Kozmetike

Ova, osma po redu, Boss Auto Preporuka ce biti malo drugacije nego sto ste navikli. Online kupovni sajt Boss Auto radnje je sve bogatiji. Dotaci cemo se proizvoda koji su multifunkcionalni, i odgovaraju trenutnoj situaciji i vanrednom stanju. Pre svega toga, zelimo da Vas obavestimo o nasem novom radnom vremenu.

Usled kriticne situacije u svetu, prouzrokovane korona virusom, kao i u nasoj drzavi, Boss Auto 021, je prateci sve instrukcije vlade Republike Srbije i nadleznih organa, smanjio svoje radno vreme, od 23.03.2020. do daljnjeg radimo od 8h do 15h.

1. Online Kupovina | Boss Auto

Zbog svega gore navedenog, kako bi smo bili drustveno odgovorni, i pazili na nas same, kao i Vas i Vase prijatelje i familiju, urgiramo i preporucujemo da svaki vid kupovine kod nas ostvarite narucivanjem putem naseg online kupovnog sajta. Kao sto ste upoznati, nasa radnji je uvek tu za Vas i Vase potrebe i uvek ce biti. Isto tako, u ovom teskom trenutku, moramo da mislimo i na druge, pogotovo na nase verne kupce.

Zbog toga, ako ranije niste zeleli ili ste jednostavno hteli licno da vidite proizvod koji kupujete, mi Vam svima preporucujemo da od sada, pa dok traje ovaj virus i karantin, bez ikakvog ustrucavanje kupujete preko naseg sajta. Sajt je multifunkcionalan, veoma jednostavan za koriscenje, i mozete da ostvarite i bonuse za lojalnost. Sve nase proizvode, mozete pregledati. Svaku sliku proizvoda mozete uvecati i uveriti se da je to ono sto trazite. Veoma jednostavno porucitr putem nase online kupovne stranice koju mozete pronaci na sledecem linku i na Vasoj adresi ce se pronaci u roku od 48h najkasnije.

2. Maramice za Ruke – Limun

Zbog novonastale situacije, ciji je uzrocnik ovaj opasni i prevrtiljivi virus, mi u Boss Auto smo se odlucili da se jos vise posvetimo unutrasnjoj i spoljasnoj kozmetici i odrzavanju Vasih automobila. Kao prvi i osnovni proizvod, koji veoma jednostavno mozete naruciti na nasem sajtu, preporcujemo Vam Maramice za Ruke sa mirisom Limuna od vrhunskog proizvodjaca Dr. Marcus.

Preporucljivo je da ostanete kuci i pomognete u suzbijanju ovog virusa (#stayhome). Ako iz bilo kog razloga Vi to ne mozete da ucinite, priustite sebi ovaj proizvod jer je on osnova Vase prevencije od zaraze. Koriscenjem ovih maramica Vi dezinfikujete Vase ruke prilikom voznje i dodirivanja unutrasnjosti automobila. Samim tim sprecavate sirenje bilo kakve zaraze, prljavstine, pa i korona virusa. Mozete ove odlicne maramice pronaci na sledecem linku.

3. Maramice za Kokpit – Vanila

Ove maramice su dizajnirane za ciscenje i poliranje unutrasnjih povrsina napravljenih od plastike i vinila. Trostruka radnja ovih maramica usporava starenje plastike, stiti je od stetnih efekata sunca i odlaze stvaranje naslaga prasine i zaraza.  Iza sebe ostavlja prijatnu aromu vanile, i zastitu nad kokpitom. Zbog trenutne situacije, i teznje da se dezinfikuju sve povrsine koje dodirujemo, ove maramize za kokpit od Dr. Marcus-a, mozete pronaci i poruciti putem ovog linka.

4. IL PIU | Kokpit Sprej

Kokpit sprej od Italijanskog proizvodjaca Il Piu, je jedan od najkvalitetnijih sprejeva na trzistu. Kao jedan od osnovnih proizvoda koju svaki automobil mora da poseduje u  svojoj auto kozmetici, ovaj sprej je jedinstven. Dolazi u razlicitim mirisima, a mi Vam predstavljamo sve: Vanila, Lavanda, Jabuka, Novi Auto i Kokos. Svi su u ponudi, i sve ih mozete pronaci putem naseg sajta i veoma lako naruciti i bice na Vasoj adresi u roku od 24h. I ako morate da izlazite iz svog doma i vozite automobile ovih dana, ne znaci da Vas automobil ne sme da bude cist i da mirise. Priustite sebi ovaj sprej i uzivajte prilikom voznje automobila i u ovim vremenima.

5. Cistac Sedista i Tapacirunga | Prevent

Sprej za ciscenje sedista i tapacirunga, tj celog enterijera Vaseg automobila je jedan od proizvoda koji morate da posedujete u Vasoj auto kozmetici, kako bi se postigao pun sjaj i cistoca Vaseg enterijera automobila. I ako ste nas poslusali i priustili sebi neki od gore navedenih proizvoda i ranije, a ovaj niste, uradite to sto pre. Odlican odnos cene i kvaliteta, i veoma dobar za dezinfikovati Vasu unutrasnjost automobila i zaustaviti sirenje prasine, necistoca kao i potencijalne zaraze od korona virusa. Izvrsno sredstvo za ciscenje i odrzvanje. Najlaksi put do ovog proizvoda iz auto kozmetike, jeste da posetite ovaj link i porucite ga veoma jednostavno. Boss Auto 021 – Auto Oprema i Auto Kozmetika, mesto gde mozete da pronadjete sve za Vas automobil.

Zakljucak – Online Kupovina i Protekcija

Vodjeni ovom trenutno veoma cudnom situacijom prouzrokovanom korona virusom, ova Boss Auto Preporuka zeli da Vam skrene paznju na par stvari. Perite ruke, ostanite svojoj kuci (stanu), ako morate da izlazite, koristite sve mere predostroznosti. Budite drustveno odgovorni, kao sto su zaposleni nase radnje. Koristite druge metode nabavke proizvoda. Porucite putem naseg online kupovnog sajta. Zaradite bodove za lojalnost i buduce popuste, a mi cemo Vam dostaviti taj proizvod u sto kracem roku.

Prema tome pravac Boss Auto 021 website, i ne razmisljajte previse, nadjite sta Vam je potrebno, kupite, dezinfikujte i vozite Vase ljubimce mirne glave. Kao sto smo vec spomenuli, kada kazemo da imamo sve za Vase automobile, to i mislimo.

Boss Auto ne bih postojao bez Vas i predstavljace nam zadovoljstvo da cujemo i Vase misljenje. Mozete da podelite sa nama ostavljajuci komentar u delu ispod teksta, ili cinjenjem istog na nasoj objavi na Facebook strani ili Instagram profilu. Vidimo se sledeceg petka, na istom mestu, Vas Boss Auto Blog Team.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Main Menu