Boss Auto Preporuka #7 – Akumulatori i Oprema Akumulatora

Boss Auto 021 – Radnja Auto Opreme i Auto Kozmetike

Danas smo odlucili da predstavimo pet proizvoda iz naseg asortimana akumulatora i opreme za akumulatore u sklopu sedme po redu Boss Auto Preporuke. Mozete ih pronaci na nasoj online kupovnoj stranici, kao i ostale ponude kvalitenih proizvoda auto opreme, auto kozmetike, kao i patosnice, ratkapne, krovne kofere, krovne nosace i drugo. Nalazimo se na Bulevaru Patrijarha Pavla 69, Novi Sad.

1. Power Max Eco Akumulator | PE720 – 12V – 72Ah – 640A

Power Max Eco PE720 12V 72Ah 640A je jedan od kvalitetnijih akumulatora na trzistu, proizvodjaca Metair Group, a Vi ga mozete pronaci u nasem asortimanu auto opreme u Boss Auto. Nikakvo posebno odrzavanje nije potrebno. Najefikasniji za starije automobile prosecne klase i sa malo dodatne opreme. Standardna startna struja. I mnogi nasi kupci kazu da je idealan  odnos cena naspram kvaliteta za ovaj akumulator. Zastita od varnicenja i eksplozije. Boss Auto preporuka je da je idalan za starija vozila od 12 godina. GARANCIJA 25 MESECI. Mozete ga pronaci na sledecem linku i naruciti.

2. Punjac Akumulatora | Automatski

Automatski punjac akumulatora sa 5 automatskih, pametnih programa za punjenje. Omogucava punjenje akumulatora automobila, motora, brodova, radnih masina. Moze se koristiti za klasicne olovne akumulatore, akumulatore sa gelom ili akumulatore sa staklenim vlaknima. Poseduje niz zastita koje osiguravaju bezbedno koriscenje. Ugradjeni LCD displej sa voltmetrom i plavim osvetljenjem omogucava uvek jasno ocitavanje podataka. Isporucuje se sa stipaljka i prstenstim prikljuccima.

Ovaj odlican dodatak Vasoj auto opremi, nikada ne znate kada ce Vam zatrebati. Veoma je bitno da ga imate kod sebe, ako Vam se ikada desi u toku voznje neka nepogoda sa akumulatorom. Brzo dopunjavanje i odlazak na zamenu nece predstavljati problem. Potrazite ga u sklopu Boss Auto opreme kablova za paljenje, kao i akumulatora. Takodje, kod nas cete uvek moci da pronadjete razlicite i najmodernije proizvode iz auto opreme, auto kozmetike, kao i razlicite i super kvalitetne krovne nosace, ratkapne, patosnice, i jos mnogo toga razlicitog.

3. Akumulator – Power Max Pro | 100Ah

Akumulator Power Max Pro ima klasicnu izradjenu plocu. To im omogucava dug vek trajanja i izdrzljivost cak i u najtezim uslovima eksploatacije. Upotrebom dzepne separacije, akumulatori Power-Max postizu velike startne struje i imaju povecan kapacitet. Drugim recima to znaci neometan rad vozila u svim uslovima.

Upotreba ovakve tehnologije izrade zajedno sa pazljivo odabranom konstrukcijom i nacinom pricvrscivanja ploca, obezbedjuje savrseno funkcionisanje i u slucajevima povecanih vibracija i velikih opterecenja. Tehnologija proizvodnje je Ca-Ca, u potpunosti bez odrzavanja. Namenjeno za vozila sa prosecnom opremom.

Ovaj akumulator je jedan od najizdrzljivijih i Boss Auto tim Vam ga preporucuje ako ste u potrazi za novim akumulatorom. Odlican odnos cene i kvaliteta, i mozete ga poruciti na sledecem linku, i naci ce se na Vasoj adresi u roku od 24h.

4. Landport Akumulator | YTX9 – BS – 12V – 8Ah

AGM akumulator, u potpunosti bez odrzavanja. Pakovanje sadrzi i potreban elektrolit za formiranje akumulatora. Veca, jaca i bolje izdrzljivost i preformanse od Vasih standardnih akumulatora (baterija). Suvo sarziran, i nakon kupovine potrebno je formirati akumulator. Kapacitet mu je 8Ah, dok je startna snaga 120A(EN). Polaritet je levi +, a tezina mu je oko 3kg. Optimalne duzine i sirine od 152mm sa 88mm, dok visina je oko 106mm. Najbolje koriscen za Honde, Kawassaki, Suzuki, Yamana modeli od 150 do 900 cm3 . Landport Batteries je proizvodjac, vrhunski kvalitet baterije po veoma pristupacnoj ceni, a mozete ga naci na ovom linku.

5. Exide Premium | 100Ah – EA1000 | Carbon Boost

EXIDEPremium 100 Carbon Boost serija akumulatora nudi visoko koncentrisovanu energiju usled uspesnog kombinovanja velikog rezervnog kapaciteta i velike startne struje u jednom proizvodu.

Veliki napredak u procesu proizvodnje i izvanredni kvalitet osnovnih materijala je doveo do razvoja ovog akumulatora, cije prednosti se ogledaju u velikoj startnoj sposobnosti i pouzdanosti u svim vremenskim uslovima, cak i pri veoma cestim startovanjima vozila.

Ekstremno visoka startna snaga pri hladnom pokretanju (+30%), u potpunosti bez odrzavanja, Ca-Ca tehnologija, Hermeticki zatvorena kutija (bez opasnosti od isparavanja, curenja elektrolita), lavirintni zaptivac kombinovan sa membranom. Boss Auto Vam preporucuje ovaj akumulatora za dizel vozila i za veca vozila sa benzinskim motorom, narocito za vozila koja se koriste u gradskoj voznji na kratkim relacijama i cestim zaustavljanjima.

Zakljucak

Vodjeni nedavnim razgovorom sa kupcem, koji se nasao u neprilici sa svojim sadasnjim akumulatorom odlucili smo da Vam predstavimo pet proizvoda iz Boss Auto 021 radnje auto opreme i auto kozmetike, i nase odlicne ponude akumulatora i opreme za akumulatore, kako bi ste znali kako da pristupite ovom problemu, a i da Vam pomognemo jer ste nam Vi uvek na prvom mestu.

Prema tome pravac Boss Auto 021, i ne razmisljajte previse, nadjite sta Vam je potrebno, kupite i putujte i vozite Vase ljubimce mirne glave. Kao sto smo vec spomenuli, kada kazemo da imamo sve za Vase automobile, to i mislimo.

Boss Auto ne bih postojao bez Vas i predstavljace nam zadovoljstvo da cujemo i Vase misljenje. Mozete da podelite sa nama ostavljajuci komentar u delu ispod teksta, ili cinjenjem istog na nasoj objavi na Facebook strani ili Instagram profilu. Vidimo se sledeceg petka, na istom mestu, Vas Boss Auto Blog Team.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Main Menu