Boss Auto Preporuka #6 – Multimedija i Oprema

Boss Auto 021 – Radnja Auto Opreme i Auto Kozmetike

Jos jedna po redu Boss Auto Preporuka kolumna naseg Blog tima. Ovog puta smo se odlucili da sa Vama podelimo pet proizvoda iz nase ponude multimedije i njenih potkategorija. Mozete ih pronaci na nasoj online kupovnoj stranici, kao i ostale ponude kvalitenih proizvoda auto opreme, auto kozmetike, kao i akumulatore, patosnice, ratkapne, krovne kofere, krovne nosace i jos mnogo toga razlicitog. Nalazimo se na Bulevaru Patrijarha Pavla 69, Novi Sad.

1. Kettz Multimedija – AR-K1530BT

Odlucili smo se da Vam prvo predstavimo Kettz Multimediju. U sebi ova kvalitetna multimedija imao bluetooth ugradjen za muziku, ali isto tako i za telefonske razgovore. Laka je za ugradnju i sadrzi navigaciju kao standardni deo. Sadrzi pregrst upotrebljivih komponenti, a mi cemo Vam namesti samo par njih: LCD Displej (podrzava razne video formate), Mirrorlink (omogucava Vam da prenesete zapise sa Vaseg mobilnog na ekran multimedije), AUX ulaz, Digitalni sat i jos mnogo toga zanimljivog, a vise o ovom proizvodu mozete da saznate ovde.

2. Auto Monitor | 5″ LCD LC-528

Za drugi proizvod na ovoj listi odlucili smo za auto monitor. Prednost ovog proizvoda je u njegovoj multifunkcionalnosti. Doprinosu vecoj bezbednosti prilikom parkiranja i preglednosti, kao i same voznje. Bilo da ste siguran i iskusan vozac, tek izasli iz auto skole sa probnom dozvolom, ili samo zelite da pridodate nesto novo u Vas automobil, ovaj Auto Monitor je prava stvar za Vas i Vasu auto multimediju i auto opremu.

3. Multimedija | BT Zvucna Kutija

BT Zvucna Kutija predstavlja jedan od najmodernijih dodataka nasoj ponudi multimedije za Vas. Kompletna multimedija i zvucna kutija, BT zvucna kutija Vam omogucava da u bilo kojoj situaciji slusate muziku, takodje sadrzi bluetooth konekciju i FM radio. Baterija je ugradjena i idealna je za pustanje muzike bez potrebe za kablovima. Sadrzi i direknot ugradjeni MP3 plejer sa digitalnom displejom. Prilikom izmene rezima rada, oglasi se sama kutija, sa glasovnom, tj zvucnom porukom i visebojni LED singalizator doprinosi samoj atmosferi prilikom koriscenja.

4. GPS Navigacija – Prosto 7″ | PGO5007

Kao obavezan dodatak automobila, koji nemaju vec ugradjenu, jeste GPS navigacija. Na bilo koji put da krenete, u bilo kom pravcu, pa cak i u neki deo grada gde Vam ulice nisu poznate, GPS navigacija Vam je potrebna. Ova GPS Navigacija od odlicnog proizvodjaca Prosto dolazi sa sledecim karakteristikama: citanje TXT fajlova, pregledom fotografija, Micro SD Port su samo neke od delova ove odlicno GPS Navigacije. Za vise informacija o njoj, kao i ceni, mozete saznati putem ovog linka.

5. Auto Alarm – Giordon

Kao neizostavni deo svake multimedija za automobile, auto alarm predstavlja obavezu svakog savesnog vlasnika. Ovaj auto alarm, odlicnog proizvodjaca Giordon, u sebi ima centralnu jedinicu – sirenu – kao i rezervni daljinski upaljac. Uz alarm je dostavljeno i upustvo za upotrebu i sema za montazu. Preporucuje se da ugradnju obavi jedan od ovlascenih auto i elektro servisa.

Zakljucak

Po nekom nasem skromnom, ali strucnom misljenju, ovo su pet proizvoda iz nase ponude multimedije, za Vas i Vase automobile. Bilo u kakvoj situaciji da se nadjete, na ovih pet ili nekih slicnih proizvoda iz nase multimedije, moci cete da racunate.

Prema tome pravac Boss Auto 021, i ne razmisljajte previse, nadjite sta Vam je potrebno, kupite i putujte i vozite Vase ljubimce mirne glave. Kao sto smo vec spomenuli, kada kazemo da imamo sve za Vase automobile, to i mislimo.

Boss Auto ne bih postojao bez Vas i predstavljace nam zadovoljstvo da cujemo i Vase misljenje. Mozete da podelite sa nama ostavljajuci komentar u delu ispod teksta, ili cinjenjem istog na nasoj objavi na Facebook strani ili Instagram profilu. Vidimo se sledeceg petka, na istom mestu, Vas Boss Auto Blog Team.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Main Menu