Boss Auto Preporuka #5 – Dodatna Auto Oprema

Boss Auto 021 – Radnja Auto Opreme i Auto Kozmetike

Predstavljamo Vam jos jednu po redu Boss Auto Preporuka kolumnu našeg Blog tima. Ovog petka smo se odlucili da sa Vama podelimo pet proizvoda koji nisu toliko „vidljivi“ i ne padaju Vam prvo na pamet, a potrebni su skoro svakom prevoznom vozilu. Te proizvode, naravno, mozete pronaci u nasoj ogromnoj ponudi kvalitenih proizvoda auto opreme, auto kozmetike, kao i akumulatore, patosnice, ratkapne, multimedije, krovne kofere, krovne nosace i jos mnogo toga razlicito. Nalazimo se na Bulevaru Patrijarha Pavla 69, Novi Sad.

1. Auto Oprema – Hidraulicna Dizalica

Hidraulicna dizalica moze da ima visestruko znacenje, ali njeno prvobitno zanimanje jeste u sklopu automehanicarskih radnji, da omoguci podizanje automobila. U Boss Auto 021 radnji, koja ima pregrst kvalitetne auto opreme i auto kozmetike, mozete pronaci razlicite hidraulicne dizalice. Nudimo hidraulicnu dizalicu od 2t, prizvodjaca Cartec, takodje nudimo i dizalice kapaciteta od 5t i 12t, super kvalitetne, proizvodjaca Automax, i sve dolaze sa TUV i GS sertifikate o kvalitetu i bezbednosti.

2. Svetla – LED Sijalice

U Boss Auto 021 radnji, mozete pronaci sve za Vas automobil. Bilo da su Vam potrebne nove patosnice, ratkapne, pa cak i akumulator. Ili nesto „sitnije“ poput odredjenih sprejeva iz nase ponude auto kozmetike, ili mozda cak i LED Sijalice. Sve to mozete pronaci kod nas. U sklopu nase ponude Sijalice, Svetla i Gabariti predstavljamo Vam LED Sijalice svih mogucih dimenzija i boja. U ponudi se nalaze cak i najmoderinije LED Sijalice koje menjaju svoju boju sa daljinskim upravljacem. Naravno, Boss Auto uvek prati trendove, zbog toga nas posetite, i uverite se sami, kada kazemo sve za Vas automobil, tako i mislimo.

3. Multimedija – Bluetooth Slusalice

Ovaj proizvod od odlicnog proizvodjaca Golf, je prigodan prilikom voznje. Bluetooth slusalica, crne boje sa karakteristikama kao sto su povezivanje na dva razlicita telefona, 220h baterije prilikom mirovanja, ili 13h prilikom konstantnog razgovora, a pritom 1,5h je potreban da se dopuni baterija. Kako bi ste mogli da razgovarate Vasim telefonom dok vozite, a da pritom i dalje imate obe ruke na volanu, potrazite ovaj dodatak Vasoj auto opremi i multimediji u Boss Auto 021 radnji, ili jos lakse porucite putem naseg online sajta, i stici ce na Vasu adresu u roku od 24h.

4. Zimska Oprema | Lopata Za Sneg – Metalna

Ova odlicna lopata, rasklapajuca, predstavlja odlican dodatak Vasoj zimskoj opremi. Jednostavno se rasklapa i sklapa, i zauzima malo prostora u gepeku. Lopata je nesto sto Vam je neophodno za automobil u zimskom periodu, pogotovo ako prilikom tog perioda idete na putovanje ili planinu na skijanje. Ovaj dodatak Vasoj zimskoj opremi je neophodan. Prilikom obilnih padavina svake godine, mnostvo automobila ostane zatrpano pod snegom. Cesto se desi i da budete zagradjeni na parkingu prilikom sklanjanja snega sa ceste. Sprecite taj problem, i mnoge druge zimske probleme, i uputite se u Boss Auto gde mozete da pronadjete i pogledate i ostalu zimsku opremu za Vas automobil.

5. Auto Kozmetika – Silikon Mleko

Silikonsko mleko za negu plasticnih i gumenih delova automobila. Jedna od najboljih i najefikasnijih proizvoda iz auto kozmetike. Cisti, daje sjaj i zastitu. Nanosi se suvom krpom ili sundjerom ili preko rasprsivaca. Posle nanosenja ispolirati suvom krpom. Odlican proizvod, namenjen najvecim ljubiteljima automobila i auto kozmetike za njihove ljubimce. Ne razblazuje se sa vodom. Dolazi sa prijatnim mirisom vanile.

Kao i svaki nas proizvod, i ovaj dodatak Vasoj auto kozmetici, mozete pronaci na nasem sajtu i poruciti putem istog, a mi Vam garantujemo da ce se naci na Vasoj adresi u roku od 24h. Naravno uvek mozete nas posetiti na Bulevaru Patrijarha Pavla 69, Novi Sad, i preuzeti Vase novo silikon mleko.

Zakljucak

Priznacete nisu ovo proizvodi koji Vam prvo padnu na pamet kada pomislite o auto opremi i auto kozmetici. Isto tako, posle citanja ovog teksta, shvaticete da su Vam cesto ovi proizvodi bili potrebni i te kako. Prema tome pravac Boss Auto 021, i ne razmisljajte previse, nadjite sta Vam je potrebno, kupite i putujte i vozite Vase ljubimce mirne glave. Kao sto smo vec spomenuli, kada kazemo da imamo sve za Vase automobile, to i mislimo.

Boss Auto ne bih postojao bez Vas i predstavljace nam zadovoljstvo da cujemo i Vase misljenje. Mozete da podelite sa nama ostavljajuci komentar u delu ispod teksta, ili cinjenjem istog na nasoj objavi na Facebook strani ili Instagram profilu. Vidimo se sledeceg petka, na istom mestu, Vas Boss Auto Blog Team.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Main Menu