Boss Auto Preporuka #4 – Radnja i Oprema

Boss Auto 021 – Radnja Auto Opreme i Auto Kozmetike

Predstavljamo Vam Boss Auto – Radnja Auto Opreme i Auto Kozmetike kao i Boss Auto Preporuka kolumnu našeg Blog tima. Ovog petka smo se odlucili da sa Vama podelimo pet najucestalijih kategorija, pod koju spadaju mnostvo proizvoda. Tih pet kategorija, kao i jos mnogo razlicite opreme mozete pronaci u sklopu Boss Auto 021 radnje auto opreme i auto kozmetike. Nalazimo se na Bulevaru Patrijarha Pavla 69, Novi Sad.

Boss Auto ce Vam ponuditi najkavlitetnije i najpovoljnije. Kao i uvek svakog drugog petka predstavljamo Vam našu Boss Auto Preporuku.

1. Auto Oprema – Multisize Naslon za Ruku

Nasa radnja, koju svi znate i volite da posecujete, jer Vam nudimo samo najkvalitetnije proizvode za Vas automobil, je pre svega prepuna razlicite auto opreme. Mogli bi smo danima da Vam pricamo sta se sve nalazi u nasoj radnji. Mogli bi smo isto tako ovaj tekst da pisemo veoma dugo, kako bi naveli sve nase super kvalitetne proizvode za Vas. Odlucili smo se za malo drugaciji pristup. Prepusticemo Vasoj masti na volju, koja ce Vas, verujemo, naterati da dodjete u nasu radnju i proverite sami sve iz nase ponude, a mi cemo Vam samo prikazati jedan deo naseg veliko asortimana auto opreme. Predstavljamo Vam Multisize Naslon za Ruku za Vas automobil.

Ovaj univerzalni naslon odlikuje se kvalitetom i jednostavno se postavlja. Sam naslon je proizveden i presvucen kvalitetnom vestackom kozom. Na zadnjem delu ima fiokicu za sitnice ili pikslu koja se pri razvlacenju menja i postaje drzac case ili flase. Dimenzije samog naslona su: 33x13cm i visine oko 14-15cm. Takođe, gornji deo naslona je klizni i moze se pomerati napred oko 5cm sto dodatno povecava udobnost prilikom odmora same ruke. Kako bi ste se uverili u kvalitet ovog multisize naslona za ruku, i ostale auto opreme koja se nalazi u ponudi Boss Auto 021, posetite nas online kupovni sajt i narucite Vas naslon. Stize na adresu u roku od 24h.

2. Auto Kozmetika – Cistac Sedista i Tapacirunga | Prevent

Naravno, niste valjda pomislili da se u nasoj radnji nalaze striktno samo auto oprema. Dodjite, i uvericete se u pregrst raznovrsnih dodataka i proizvoda za Vase automobile. Primeticete raznorazne mutlimedije, akumulatore, ratkapne, patosnice, kao i krovne kofere. Isto tako uz raznu auto opremu, primeticete i pregrst super kvalitetne i razlicite auto kozmetike.

Isti princip smo i ovde odlucili da primenimo, o auto kozmetici smo posvetili ceo jedan drugi tekst, mozete ga pronaci ovde. Danas necemo. Danas cemo Vam samo predstaviti jedan mali deo ove nase super ponude auto kozmetike. Predstavicemo Vam nesto sto smatramo da morate da posedujete kako bi Vas automobil uvek izgledao top. Predstavljamo Vam Cistac Sedista i Tapacirunga od vrhunskog proizvodjaca Prevent.

Ovaj sprej za ciscenje sedista i tapacirunga, tj celog enterijera Vaseg automobila je jedan od proizvoda koji morate da posedujete u Vasoj auto kozmetici, kako bi se postigao pun sjaj i cistoca Vaseg enterijera automobila. Izvrsno sredstvo za ciscenje i odrzvanje, ali nasa preporuka Vam je da dodjete kod nas u radnju, pronaci cete jos mnogo toga zanimljivog za Vas automobil.

3. Akumulatori | Max Power & Exide

Pomislili ste verovatno kakva je to radnja koja nudi sve za Vase automobile, a nije jos spomenula ono najbitnije. E pa imamo i to. Akumulatori, razlicite jacine i za razlicite automobile. Kao i uvek, u ovo zimsko doba (i ako je blaga zima, Bogu hvala), nije pametno koristiti stari akumulator. Nikad se ne zna kakvo vreme Vas moze zateci ujutru pre posla, i prema tome, pravac Bulevar Patrijarha Pavla 69, ako imate problema sa Vasim akumulatorima.

U Boss Auto 021 i nasoj raznosvrsnoj ponudi, pronaci cete akumulatore vrhunskih proizvodjaca kao sto su Max Power i Exide, a mi cemo Vas malo bolje uputiti u ovaj:

Predstavljamo Vam akumulator vrhunskog proizvodjača EXIDE koji nudi neverovatne benefite za automobile koji ih koriste. Jedan od istaknutijih primera ove Premium klase akumulatora jeste Exide Premium 72Ah EA722 Carbon čija startna sposobnos je odlična u svim vremenskim uslovima. U potpunosti je bez održavanja sa hermetički zatvorenom kutijom, kao i lavirintnim zaptivacem kombinovanim sa membranom. Ovaj akumulator mozete pronaci ovde, a na njega imate i 40 meseci garancije. Kao i uvek, Boss Auto je uvek tu za Vas Automobil.

4. Patosnice | Tipske & Univerzalne

Kakva bi to radnja bila Boss Auto 021 da u njoj ne mozete da pronadjete patosnice po Vasem ukusu. Kako smo rasli, tako smo i slusali molbe, i pre svega savete nasih dragih kupaca. Dolazili ste sa pregrst ideja, saveta i moramo Vam priznati, dosta njih nismo uslisili. Ali, s’ vremena na vreme, bilo je i onih i te kako pametnih saveta. Tako smo poslusali i omogucili svima Vama da pronadjete sve moguce patosnice kod nas. Bilo da su Vam potrebne univerzalne, tipske, pa cak i polu tipske, mi ih imamo. Mi Vam ih postavimo kada dodjete kod nas u radnju. Pre svega mi Vam ih preporucujemo. Bilo da su od gume ili tepih patosnice, da li su prednja, zadnja ili za gepek, sve ove patosnice su super kvaliteta od Slovenackog proizvodjaca Gledring. Pregledajte ih ovde, i porucite vec danas i na Vasoj adresi ce se pronaci u roku od 24h.

5. Ratkapne – Za Svaciji Ukus

Ratkapne. Posle citanja svega gore navedenog, osetili ste da mozda jos nesto fali. Pomislili ste pa nemaju svi ALU felne, nekome su potrebne i ratkapne. Ne brinite se. Bulevar Patrijarha Pavla 69 je mesto za Vas. Boss Auto 021 – Radnja Auto Opreme i Auto Kozmetike, kao i mnogo toga drugog, je radnja za Vas.

Ovde cete pronaci raznorazne ratkapne. Razlicitih velicina, oblika, za razlicite marke automobila. Sve to na jednom mestu. Sve to u Boss Auto ponudi ratkapni za Vas automobil. Ne razmisljajte previse, dodjite i uverite se u kvalite. Naravno sve ratkapne dolazu u kompletu od 4 komada, a podrazumeva se da cemo Vam pomoci da ih montirate, jer ste nam Vi na prvom mestu.

Zakljucak

Danas smo Vam doneli malo drugaciju Boss Auto Preporuku. Danas smo odlucili da preporucimo sebe. Jer slusali smo Vas. Slusali smo kada dodjete prvi put kod nas i zalite se na losu uslugu u drugim radnjama. Slusali smo kako ne zele da Vam pomognu. Ne brinite se, Boss Auto je tu uvek da Vas primi siroko rasirenih ruku i da ucini sve da Vi nas objekat napustite zadovoljni.

Boss Auto ne bih postojao bez Vas i predstavljace nam zadovoljstvo da cujemo i Vase misljenje. Mozete da podelite sa nama ostavljajuci komentar u delu ispod teksta, ili cinjenjem istog na nasoj objavi na Facebook strani ili Instagram profilu. Vidimo se sledeceg petka, na istom mestu, Vas Boss Auto Blog Team.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Main Menu