Boss Auto Preporuka #3 – Auto Kozmetika

Zastita i Odrzavanje Automobila – Auto Kozmetika

Predstavljamo Vam Boss Auto Preporuka kolumnu našeg Blog tima. Ovog petka smo se odlucili da sa Vama podelimo pet proizvoda koje svaki vlasnik automobila mora da poseduje u svojoj auto kozmetici.  Boss Auto, kao sto ste vec navikli, uvek u svojoj ponudi ima samo najkvalitetnije proizvode. Bilo da je u pitanju auto oprema, auto kozmetika ili nesto specificno kao sto su odredjene ratkapne, akumulator, patosnice, ili nesto drugo, Boss Auto ce Vam ponuditi najkavlitetnije i najpovoljnije. Kao i uvek svakog drugog petka predstavljamo Vam našu Boss Auto Preporuku.

1. Silikonsko Mleko Za Negu Automobila

Silikonsko mleko za negu plastičnih i gumenih delova automobila. Jedna od najboljih i najefikasnijih proizvoda iz auto kozmetike. Čisti, daje sjaj i zaštitu. Nanosi se suvom krpom ili sunđerom ili preko raspršivača. Posle nanošenja ispolirati suvom krpom. Odlican proizvod, namenjen najvecim ljubiteljima automobila i auto kozmetike za njihove ljubimce. Ne razblažuje sa vodom. Dolazi sa prijatnim mirisom vanile. Po veoma povoljnoj ceni ga mozete pronaci na sledecem linku.

2. Start Sprej – Motip

Sprej sprej posebnog kvaliteta za rešavanje problema kod paljenja motora sa unutrašnjim sagorevanjem(benziskih i dizel motora). Odličnog kvaliteta, praktičan i efikasan start sprej, možete ga pronaći u sklopu naše ponude zimske auto kozmetike, i mozete ga pronaci OVDE.

Karakteristike proizvoda se ogledaju u tome sto omogucuje brzu reakciju, na bazi etera kao i maglicasto prskanje. Baza je diethylether i mineralna ulja, boja je transparentna, miris karakteristican, do ima odlicnu tacku paljenja koja iznosi i do -40C. Kao i vecinu sprejeva i ovaj morate drzati van domasaja dece. Upotreba je veoma jednostavna, tako sto ga drzite na sobnoj temperaturi, pre upotrebe dobro promuckajte i poprskati u ulaznu cev filtera za vazduh, nakon toga upaliti mototr.

3. Maramice Kokpit | Rexxon

Maramice (vlazne ili suve) predstavljaju jedan od osnovnih stvari koji svaka auto kozmetika mora da sadrzi. Efikasnost je odlicna, cena jos bolja, a kokpit posle upotrebe je neprepoznatljiv. Mozete ih potraziti na sledecem linku, ili dolaskom u nasu radnju koja se nalazi u Novom Sadu, na Bulevaru Patrijarha Pavla 69.

Ove maramice su dizajnirane za ciscenje i poliranje unutrasnjih povrsina napravljenih od plastike i vinila. Trostruka radnja ovih maramica usporava starenje plastike, stiti je od stetnih efekata sunca i odlaze stvaranje naslaga prasine,  Iza sebe ostavlja prijatnu aromu vanile, i zastitu nad kokpitom.

4. Reparator za Gume

Reparator za gume predstavlja lak za upotrebu, sprej na bazi gume, za hitne popravke automobilske gume. Kao jedan od proizvoda koji svakome moze zatrebati, smatramo da je obavezan sklop svake auto kozmetike, ali i auto opreme. U Boss Auto mozete pronaci odlican reparator za gume, po pristupacnoj ceni od proizvodjaca Motip.

Veoma je jednostavan za upotrebu. Moze se koristiti bez skidanja gume. Potrebno je da potrazite uzrok ispustanja i uklonite ga. Kompletno ispustite gumu. Zavrnite adapter na ventil. Drzati bocu naopako i isprazniti kompletno. Vozite otprilike 10 km sa maksimalnom brzinom od 50km/h sa ciljem da se proizvod ravnomerno rasporedi unutar gume. Posle toga ponovo naduvajte gumu i nastavite sa voznjom.

5. Polir u Boji

Ovaj proizvod spada u sam krem auto kozmetike. Obezbedjuje Vam veoma efikasne rezultate prilikom nanosenja. Naravno, odnos kvaliteta i cene je kao i uvek u Boss Auto opremi odlican. Mozete ga pogledati na sledecem linku, ili posetite nasu radnji na Bulevaru Patrijarha Pavla 69, Novi Sad

Polir u boji  za maskiranje porvrsinskih ogrebotina na metalik i akrilnim porvrsinama. Pruza efekat sjaja i obnavlja originalnu boju. Takodje omogucuje zastitu od vremenskih uticaja. Veoma je jednostavan za upotrebu. Povrsina mora da je cista i suva. Naneti polir vlaznom krpom i polirati. Nakon toga ostaviti da se osusi i polirati do visokog sjaja suvom i cistom krpom.

Zakljucak

Po nasem skromnom misljenju, ovo je pet proizvoda Boss Auto Preporuka #3 koji se uklapaju u svaki vid auto kozmetike za automobile. Kako bi ste postigli odlican izgleda i sjaj, kako kokpita tako i spoljasnjosti, potrazite ove i druge proizvode na sledecem linku ili dolaskom u nasu radnju. Naravno, Boss Auto ne bih postojao bez Vas i predstavljace nam zadovoljstvo da cujemo i Vase misljenje. Mozete da podelite sa nama ostavljajuci komentar u delu ispod teksta, ili cinjenjem istog na nasoj objavi na Facebook strani ili Instagram profilu. Vidimo se sledeceg petka, na istom mestu, Vas Boss Auto Blog Team.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Main Menu