Boss Auto Preporuka #2 – Zastita Vozila

Zaštita Vozila od Prljanja i Habanja

Predstavljamo Vam Boss Auto Preporuka kolumnu našeg Blog tima. Pre svega Srećna Nova Godina 2020-a, i da Vas Vaša vozila služe kao nikad do sad, a ako nešto zatreba, dodjite u Boss Auto, imaćemo spremno kvalitetno rešenje. Vodjeni upitima i čestim sugestijama i pitanjima prilikom razgovora sa našim kupcima, odlučili smo se da uvedemo nešto sasvim novo. Svakog drugog petka potražite našu Boss Auto Preporuku. Svaki put ćemo Vam predstaviti 5 proizvoda koji su pogodni, potrebni, ili mi mislimo da su pravi hit za Vaše automobile.

1. Presvlake za Automobilska Sedišta

Sedišta i njihov kvalitet, u kolima, predstavljaju jedne od najosnovnijih stvari koje prve „upadaju“ za oko ljudima. Veoma podlozni habanju i oštećenjima, sedišta su jedne od primarnih stvari koje treba zaštiti u Vašim kolima. Jedan od osnovnih načina je postavljanjem presvlake za sedišta. Postoje različiti tipovi navlaka (presvlaka) za sedišta, i mogu biti tipske ili univerzalne. Potražite Vaše presvlake u sklopu naše vrhunske auto opreme, auto kozmetike, akumulatora, ratkapni, patosnica, i ostalog što je jednom automobilu potrebno. Možete ih poručiti putem našeg sajta ili dolaskom u Boss Auto radnju koja se nalazi u Novom Sadu, Bulevar Patrijarha Pavla 69.

2. Obloge Sedišta – Masažeri

Nešto slično prevlakama za sedišta, a opet drugačije. Obloge za sedišta – masažeri su jedne od inovacija u automobilskoj opremi za zaštitu i prevenciju od habanja i oštećenja automobila. Naravno, Boss Auto, uvek prati sve trendove i prohteve modernog tržišta, i samim tim Vam predstavlja i ovaj proizvod. Ove obloge, omogućuju Vam neverovatan konfor i potporu ledjima i gluteusu prilikom vožnje, pogotovo ako veoma često prelazite ogromnu količinu kilometara puta, ovaj proizvod morate da posedujete. Možete ga pronaći u sklopu naše odlične ponude auto opreme za zaštitu od habanja i oštećenja automobila, i već za 24h ćete moći konfornije da vozite Vaš automobil, i pritom ne brinete od donjim ledjima ili tegobama prilikom vožnje.

3. Obloge Volana

Nešto kao i sedišta, iskusni vozači znaju po pregledu volana i njegovog stanja, koliko i kako su održavana kola koja voze. Za svakog iskusnog vozača, volan predstavlja osnov od kog počinje procena prilikom kupovine polovnog automobila, i pregleda isto. Prema tome, kako biste Vaša nova kola sprečili od prekomernog habanja volana, a i zaštite od sunce prilikom ogromnih letnjih temperatura, obloga za volan je nešto to je itekako potrebno Vašoj auto opremi za zaštitu i habanje od potrošnje i oštećenja. Naravno, Boss Auto samo najkvalitetnije nudi, pa tako ovaj proizvod možete pronaći na sledećem linku i naručite Vašu već danas.

4. Patosnice (Komplet)

Naravno osnova zaštite enterijera Vašeg automobila predstavljaju patosnice. Gumene ili tepih patosnica predstavlja jedne od najboljih proizvoda koje možete u sklopu Vaše auto opreme da posedujete i zaštite Vaš enterijer automobila. Pre svega većina koristi gumene patosnice, kako su one lakše za održavanje, ali to ne znači i da se išta manje učinkovite od tepih patosnica. Pružaju zaštitu poda Vašeg automobila, jednostavno se podstavljaju i veoma lako operu i očiste. Boss Auto Vam nudi ogroman asortiman patosnica (gumenih i tepih) koje možete potražiti u našoj radnji u Novom Sadu, Bulevar Patrijarha Pavla 69.

5. Patosnice (za Gepek)

Još jedan od one auto opreme, koje po našem mišljenju su obavezne u kolima. I ako mnogi zanemaruju patosnice za gepek, one predstavljaju odličnu soluciju kako biste sačuvali Vaš automobil i gepek. Naravno, ako posedujete automobil koji se veoma često koristi za prenos nekih stvari, i gepek je skoro stalno pun, patosnica za gepek je obavezna. Sprečava habanje, prljanje i uništavanje gepeka, jer je mnogo lakše promeniti patosnicu za gepek, nego da uništite svoj gepek prilikom utovara i istovara. Zato prema tome, posetite našu onlinu kopovnu stranu za ovaj proizvod, i poručite Vašu već danas. Vaš Boss Auto.

Zaključak

Po našem mišljenju, ovo je pet proizvoda Boss Auto Preporuka #2 koji se uklapaju u svaki budžet vozača. Opet predstavljaju ozbiljnu zaštitu od habanja Vašeg automobila. Naravno, Boss Auto ne bih postojao bez Vas i predstavljaće nam zadovoljstvo da čujemo i Vaše mišljenje, koje možete da podelite sa nama ostavljajući komentar u delu ispod teksta, ili činjenjem istog na našoj objavi na Facebook strani ili Instagram profilu. Čitajte nas ponovo za dva petka u našoj Boss Auto Preporuka kolumni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Main Menu