Boss Auto Preporuka #1 – Auto Oprema

Šta je Potrebno Svakom Automobilu?

Predstavljamo Vam Boss Auto Preporuka kolumnu našeg Blog tima. Vodjeni upitima i čestim sugestijama i pitanjima prilikom razgovora sa našim kupcima, odlučili smo se da uvedemo nešto sasvim novo. Od danas pa svakog drugog petka potražite našu Boss Auto Preporuku. Svaki put ćemo Vam predstaviti 5 proizvoda koji su pogodni, potrebni, ili mi mislimo da su pravi hit za Vaše automobile.

1. Autokomplet

Autokomplet predstavlja obaveznu auto opremu koji svaki automobil mora da sadrži, kako je propisano zakonom o Saobracaju Republike Srbije. On se sastoji od euro trougla, prve pomoći, prsluka (fluorescentni), uže za vuču 1.8 tona, 4 metra sa TUV i GS sertifikatom i kompletom rezervnih sijalica (H1, H4 ili H7). Sve ove komponente moraju da ispunjavaju postojeće euro standarde. Potražite Vaš u sklopu naše vrhunske auto opreme, auto kozmetike, akumulatora, ratkapni, patosnica, i ostalog što je jednom automobilu potrebno. Vaš auto komplet možete poručiti putem našeg sajta ili dolaskom u Boss Auto radnju koja se nalazi u Novom Sadu, Bulevar Patrijarha Pavla 69.

2. Set za Reparaciju Guma

Sve veće su debate da li je korisnije da u svom automobilu treba da držite rezervni točak, ili pak set za reparaciju guma. Kao i uvek, obe strane imaju dobre argumente, kao što oba proizvoda imaju svoje prednosti i mane. Ako pitate striktno proizvodjače automobila, primetićete da skoro uvek zastupljaju mišljenje da je set za reparaciju guma bolja solucija. Logičan zaključak je da zauzima mnogo manje prostora, kao i da se umnogome smanjuju troškovi proizvodnje. Rezervna automobilska guma sama po sebi je teža i zauzima više prosotra u automobilu.

Po našem skromnom mišljenu, i naravno vodimo se i time što pokušavamo uvek da pratimo poslenje trenodove, set za reparaciju guma je i više nego bolje rešenje. Korišćenje seta za reparaciju guma je veoma jednostavno. Ušteda vremena prilikom ove nepogode je veoma velika, pogotovo ako niste vešti sa promenom guma. I možda nešto što niste očekivali. UŠTEDA GORIVA je i više nego bitan faktor, jer rezervna guma mnogo teža od seta za reparaciju. Slične zanimljive informacije moćićete uvek da pronajete u Boss Auto Preporuka kolumni. Prema tome, pravac Boss Auto sajt i poručite već danas Vaš set za reparaciju, i već za 24h ćete početi da štedite na potrošnji goriva.

3. Lopata (Zimska Oprema)

Pošto smo već duboko zagazili u Decembar, pa kao što zante od 22.12.2019. i zvanično kreće zima, verovatno će nas ovo prolećno vreme, koje traje poslednjih nedelju dana preko noći napustiti. Kao i uvek, u tom periodu, ledene kiše, temperaturni minusi, i sneg, koji napada preko noći i do pola metra visinie nije nešto neobično. Kako bi ste takvo stanje dočekali spremi, kao obavezan segmene zimske auto opreme za Vaš automobil, preporučujemo da uključite i lopatu. Bilo da je sa drvenom drškom, trodelna lako rasklopljiva ili lopata sa teleskopskom drškom. u zimskim periodima je obavezna u Vašem gepeku. Posetite našu ponudu Zimske Opreme i Lopata za Sneg na sledećem linku, i naručite Vašu već danas.

4. Čarape Za Sneg

Još jedna od modernih “rasprava” se vodi izmedju pristalica čarapa za sneg i onih koji preferiraju lance. Više o tom dvoboju, kao i naše mišljene, možete pročitati u našem drugom tekstu koji se nalazi OVDE. Ako ste ga pročitali, i pristalica ste našeg mišljenja, onda se uputite na naš sajt i poručite Vaše čarape za sneg proizvodjača MATTE, koje obezbedjuju savršeno uprljavljanje u snežnim i zaledjenim uslovima. Znamo i prve ruke, jer smo ih koristili više puta tokom snežnih putovanja na naše planine Kopaonik I Zlatibor. Ne oštećuju mehaničke delove automobila i veoma jednostavno se montiraju prevlačenjem preko točkova.  Ekvivalent je zimskim lancima u čitavoj USA i Evropi.

5. Kompresor za Vazduh

Još jedan od one auto opreme, koje po našem mišljenju su obavezne u kolima, ali isto tako se nadamo da nećemo morati da ih koristimo često su Kompreso za Vazduh, tzv AUTO KOMPRESOR. Prilikom vožnje ako ste ikada osetili da su Vam se gume izduvale, da otežano koristite Vaš volan kada motate u levo ili desno, ili pak ste osetili prilikom prelaza preko neke rupe, da Vam se guma ispraznila, pa čak i probušila, a da možete da stignete na Vaše odredište samim dopunjavanjem gume, tu Vam u pomoć priskače auto kompresor. Manje su veličine, pa ne zauzimaju puno prostora u gepeku. Veoma su efikasni, i jednostavni za korišćenje, a mi iz Boss Auto Vam nudimo po veoma povoljnoj ceni da obezbedite sebe kvalitetnim plastičnim kompresorom proizvodjača CARTOPIC.

Zaključak

Da li se i Vi slažete sa nama ili mislite da je neka oprema bitnije od gore navedenih? Biće nam veoma drago da čujemo i Vaše mišljenje, koje možete da podelite sa nama ostavljajući komentar u delu ispod teksta, ili činjenjem istog na našoj objavi na Facebook strani ili Instagram profilu. Čitajte nas ponovo za dva petka u našoj Boss Auto Preporuka kolumni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Main Menu