Automobili Koji Se Kvare – Kategorije i Informacije

Studija o Kategorijama Kvarljivih Vozila – Koji su u Pitanju?

Studija o automobilima koji se najvise kvare je ‘pokrila’ 177 konkretnih problema grupisanih u osam glavnih kategorija vozila, a sprovedena je u razdoblju od oktobra do decembra 2016. U njoj je učestvovalo 35.186 vlasnika vozila.

J.D. Power and Associates, kompanija najpoznatija po istraživanju zadovoljstva kupaca kvalitetom i dugoročnom pouzdanošću novih vozila, objavio je rezultate poslednje studije u kojoj su otkrili iskustva vlasnika automobila.

Studija, koju kompanija objavljuje 28. godinu zaredom, istražuje probleme vlasnika automobila u razdoblju od dvanaest meseci, a ove godine istraživanje je sprovedeno na vozilima proizvedenim 2014. godine. Ukupna pouzdanost određena je brojem problema otkrivenih na 100 automobila, pri čemu manji broj sakupljenih bodova predstavlja veći kvalitet.

Studija je ‘pokrila’ 177 konkretnih problema grupisanih u osam glavnih kategorija vozila, a sprovedena je u razdoblju od oktobra do decembra 2016. U njoj je učestvovalo 35.186 vlasnika vozila iz 2014.

Ono što je studija otkrila jeste povećanje problema povezanih sa tehnologijom, a upravo u kategoriji multimedijalnih sistema pojavljuju se najveći problemi. Inače, studija je proučavala područja kao što su motor, menjač, multimedijalni, audio i navigacioni sistemi, grejanje, hlađenje, opšti utisak u vožnji…

Automobili koji se najviše kvare u 2016. godini:

1. Ford Focus proizveden (04-11)

2. Opel (Vauxhall) Astra H proizveden (04-13)

3. Peugeot 206 proizveden (98-09)

4. Ford Transit proizvodi se (06-)

5. Opel (Vauxhall) Corsa D proizveden (06-14)

6.Volkswagen Golf Mk.5 proizveden  (03-08)

7.BMW serije 3 E90 proizveden (05-14)

Izvor: nezavisne.com

Za ovakve, slicne i zanimljive tekstove, posetite nas blog svakog ponedeljka, gde cete saznati svaki put nesto novo o Vasim mezimcima. Nadamo se da Vam se svideo ovaj tekst, a za sve ostale informacije, upite, i proizvode koje bi ste zeleli da dodate u Vasu auto opremu, ili da popravite Vasu auto kozmetiku, stojimo Vam na usluzi – Vas Boss Auto Novi Sad.

3 Komentara

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Main Menu