Boss Auto Preporuka #9 – Akcije i Popusti

Boss Auto 021 – Radnja Auto Opreme i Auto Kozmetike

Boss Auto Preporuka – Akcije i Popusti – ce u ovom, devetom po redu tekstu, da Vas obavesti o nasim proizvodima koji su na snizenju, i razlicitim akcijama koje smo uveli. Kako bi Vam omogucili da obezbedite sve sta Vam je potrebno za Vase automobile odlucili smo se da par razlicitih proizvoda stavimo na akcijsku cenu dokle god imamo zaliha. Koji su to proizvodi saznajte u ostatku teksta.

1. Pojas – Klik | Boss Auto

Ovaj, na prvi pogled, mali i nebitan proizvod moze da Vam pomogne umnogome. Svima se desilo da moramo svoj automobil da vozimo veoma kratko, a da pritom ne stavimo pojas (i ako Boss Auto preporucuje da se uvek vezete) i pocne iritirajuci zvuk Vaseg automobila, kako bi ste se vezali. E ovaj mali proizvod, koji smo od danas, pa do kraja zaliha, stavili na snizenje, i mozete ga naruciti putem naseg online sajta je tu da Vam olaksa taj posao. Super snizenje ovog proizvoda koji od danas mozete da kupite za samo 400 din i dolazi u paru. Naravno, Boss Auto akcije se nastavljaju i vrsimo besplatnu dostavu za sve nase kupce na teritoriji Novog Sada. I ako je pandemija korona virusa sprecila socijalni kontakt i obavljanje nasih poslova i obaveza, Boss Auto 021, Vasa omiljena radnja za auto opremu i auto kozmetiku je tu za Vas, i besplatno ce Vam sve dostaviti na adresu.

2. Pepeljara | Lux Auto

Boss Auto 021 je radnja koja je zagovornik cistih i odrzavanih automobila. Naravno, to podrazumeva da je pusenje u automobilu zabranjeno, i ako ste pusac. Suzdrzite se, zapalite pre polaska na put, ili napravite pauzu. Pusenje i voznja je opasno, i moze da izazove razlicite probleme i nesrece. Ako ipak ne mozete ovaj savet da prihvatite, onda nas poslusajte i narucite ovu odlicnu pepeljaru, koja se veoma lako cisti. Prelepog izgleda, svetleca, ako vozite nocu, da ne promasite, i slucajno napravite problem sa pikavcem, ova pepeljara Vam omogucava sigurno konzumiranje nikotina prilikom voznje. Naravno, jos jednom urgiramo da to ne radite, ali ako morate, narucite i ovaj proizvod preko sledeceg linka, i da, ova pepeljara je u sklopu nase akcije i na popustu je. Mozete je vec danas naruciti po veoma povoljnoj ceni od 430 din. Vas Boss Auto 021 – Sve za Vas Automobil.

3. Krpa – Mikrofiber

Kao i svakoj opremi za pranje i ciscenje, tako i onoj za Vase automobile potrebna je krpa od mikrofibera. Ona spada u osnovne proizvode iz auto kozmetike za odrzavanje automobila. Mikrofiber za ciscenje i odrzavanje automobila je najjednostavnija krpa najnovije generacije i sluze za pranje i brisanje povrsina s velikim kapacitetom prihvata vode. Dugotrajna, jednostavna, odlican za ciscenje svih povrsina Vasih mezimaca. Mozete je pronaci u sklopu Boss Auto auto kozmetike, a porucite ga veoma jednostavno putem naseg online kupovnog sajta koji se nalazi na sledecem linku. Popusti su kod nas za Vas, i prema tome ovaj dodatak Vasoj auto kozmetici mozete poruciti za 270din,cena je za 1 pakovanje, u kojem se nalaze 3 mikrofiber krpe, a akcije za besplatnu dostavu na teritoriji Novog Sada se podrazumevaju.

4. Kompresor | Vazduh

Odlican kompresor za vazduh, sa metalnim kucistem. Optimalne je velicine, omogucuje veoma jednostavno i lako punjenje guma ili drugih stvari vazduhom. I ako mnogi smatraju da nije potreban, i te kako jeste. Svima se  desavalo da krenemo na put i zaboravimo da proverimo stanje guma. Ovaj kompresor zauzima veoma malo prostora u gepeku i omogucava Vam da i ako zaboravite, ispravite ovu gresku veoma jednostavno. Naravno, popusti i akcije ne bi bili to da i ovaj proizvod nije ukljucen. Prema tome, pravac nasa online kupovna stranica i porucite Vas kompresor za vazduha za samo 2160 din. Besplatna dostava na teritoriji Novog Sada.

5. Obloge Volana

Mislili smo i na prevenciju i zastitu Vasih automobila. Zbog toga smo ukljucili i obloge volana u nase akcije i  popuste za Vas. Obloge volana su odlicni proizvodi koji omogucuju personalizaciju Vaseg automobila i zastitu volana, kako od sunca, tako i od ostalog ostecenja. Ovaj proizvod je veoma jednostavno poruciti putem sledeceg linka, i mozete ih vec danas postaviti na Vas volan. Cena na popustu je 1500 din. Vas Boss Auto 021, radnja u kojoj mozete da pronadjete sve od auto opreme i auto kozmetike za Vas automobil.

Ovo su samo neki od proizvoda koji su na snizenju. Za citav pregled posetite ovaj link, i pronacicete sve moguce proizvode koji su na snizenju i za koje vazi nasa Boss Auto 021 akcija.

Zakljucak – Akcije I Popusti

Vodjeni ovom trenutno veoma cudnom situacijom prouzrokovanom korona virusom, ova Boss Auto Preporuka zeli da Vam skrene paznju na par stvari. Pre svega pridrzavajte se svih instrukcija nadleznih. Pazite na sebe i svoje bliznje. Ostanite kuci,, a za sve ostalo je tu za Vas Boss Auto radnja i nas kupovni sajt. Potrazite proizvode, bilo da su to ovi na snizenju ili neki drugi, porucite, i docekajte ih na svojoj adresi. Za teritoriju Novog Sada, kako bi se solidarisali sa nasim kupcima, dostava je besplatna.

Boss Auto 021 | Auto Oprema i Auto Kozmetika

Prema tome pravac Boss Auto 021 website, i ne razmisljajte previse, nadjite sta Vam je potrebno, kupite, i docekajte na kucnoj adresi. Kao sto smo vec spomenuli, kada kazemo da imamo sve za Vase automobile, to i mislimo.

Boss Auto ne bih postojao bez Vas i predstavljace nam zadovoljstvo da cujemo i Vase misljenje. Mozete da podelite sa nama ostavljajuci komentar u delu ispod teksta, ili cinjenjem istog na nasoj objavi na Facebook strani ili Instagram profilu. Vidimo se sledeceg petka, na istom mestu, Vas Boss Auto Blog Team.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Main Menu